Skocz do zawartości

Pozycjonuje.NET - Moderowany Katalog SEO. (PR2!)

djhubi

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonuje.NET - Moderowany Katalog SEO. Mocne linki pozycjonujące.

PAGE RANK: 2

BackLinks: 96,640

Alexa Traffic Rank: 910,099

Traffic Rank in PL: 18,249

Na początek udostępniam parę darmowych kodów do dodania wpisu:

CEAB9ITQ
R9BFPTPE
8B9BXMR6
1UY3Q5AU
EUKCX3SB
IUDA83XS
FQA2MXRS
LLEAKM8V
K965MKK9
L977VBJJ

Zapraszam do dodawania wpisów i pozdrawiam!

Zaszło parę zmian w katalogu.

M.in. dodałem na stronie głównej opcję "Najnowsze wpisy" (3 ostatnio dodane wpisy z linkami bezpośrednimi), a także "Wyróżnienie", gdzie każdy może wyróżnić swoją WWW (w zależności od ilości punktów otrzymanych za stronę) na głównej przez min. 1h (miniaturka, link bezpośredni i opis)

Planuję jeszcze zmienić wygląd wpisów w kategoriach (większa miniatura zdjęcia i może linki bezpośrednie w kat. ?)

Jak Wam się podoba? Jakieś propozycje zmian?

Również zdaje mi się, że dużo. Sam z takowych korzystam jeśli mają wysoki PR, są zadbane (i mile widziane linki bezpośr.).

Tym bardziej ten katalog oferuje mocne, bezpośrednie linki pozycjonujące (mało katalogów oferuje taką opcję) i posiada PageRank2.

Dodając wpis do katalogu Pozycjonuje.NET otrzymujecie link bezpośredni:

- przez pewien czas na stronie głównej

- w wybranej kategorii

- w szczegółach wpisu

Katalog jest zadbany, moderowany i ciągle ulepszany. Naprawdę warto dodać wpis za taką cenę - tylko 2,46zł

Pozdrawiam.

Również zdaje mi się, że dużo.

Być może, ale w tym przypadku IMHO się nie sprawdzi na razie. Oczywiście dużo to pojęcie względne, ale masz 37 wpisów w 4 dni, minus 10 kodów darmowych, minus coś co sam ewentualnie dodałeś, zostaje w najlepszym przypadku 27. Mnie się zdaje że nie dużo, ale to Twoje zabawki i Twoja piaskownica :yahoo: Wiadomo że najlepiej jakby wszystko było darmowe :yahoo:

Dodałem do katalogu również opcję darmowych wpisów.

Czas oczekiwania na rozpatrzenie wpisu bezpłatnego (bez kodu z SMSa) wynosi max. 5 dni.

EKSPRESOWE rozpatrzenie wniosku o dodanie do katalogu realizowane w ciągu 24 godzin (płatne SMSem - 2,46zł! z VAT)

Zapraszam do dodawania wpisów

Pozycjonuje.NET - Moderowany Katalog SEO

Na farmę to nie wygląda myślę :) Rzeczywiście troszkę tych linków zostało umieszczonych na str. głównej - zmiejszyłem do 9. A ogólnie staram się dbać o niego i ciągle go ulepszam. Na podstronach max 5-6 linków zewn. (myślę, że nie jest to dużo jak na katalog oferujący mocne linki bezpośrednie).

Zapraszam do wpisów :)

https://www.pozycjonuje.net

• 2 tygodnie później...

DARMOWE KODY!!

Udostępniam 5 darmowych kodów do mojego pozycjonującego, moderowanego katalogu Pozycjonuje.NET

Wymagam TYLKO min. 180 znaków i oferuję dodanie 1 linka bezpośredniego w opisie strony.

UC233JC2
ICGR1S6E
M72J23WE
4GYPSZG5
7TBE51HW

Katalog SEO z linkami bezpośrednimi czeka na wpisy ;)

Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności