Skocz do zawartości

Zamknięte Grupa Precli 51 sztuk za Free

MateuszI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

freestyper wybacz ale jeżeli myślisz że zrobię sobie spam nie unikalnymi tekstami to się mylisz. Przykład Twojego tekstu: Wklej w google "W dzisiejszych czasach sport znaczy bardzo ważną rolę w życiu każdego człowieka. " Wyraźnie pisałem że wymagam unikalnych tekstów!!!

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Moje wpisy zostały dodane. Niestety strony na jakich pojawiły się moje artykuły nawet nie są zaindeksowane. BL zero póki co, więc myślę że z opłatami musisz jeszcze się wstrzymać .

Mimo wszystko cieszę się z dodania artykułów, link to link a kiedyś na pewno zostaną w indeksie Google :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Faktycznie coś jest nie tak, nie mogę się doczekać na raport z linkami już z 2 tygodnie.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Faktycznie coś jest nie tak, nie mogę się doczekać na raport z linkami już z 2 tygodnie.

hmm... myślałem że to tylko ja mam takiego pecha ponieważ nie moge doprosić się założenia kilku brakujących kont mimo iz juz zakupiłem dostęp z dwa tygodnie temu

psi78 masz założone wszystkie konta. Sprawdzałem. Czy próbowałeś się logować tak jak ci wysłałem ?

Rainmaster tobie umieszczam wszystko za Free. W pierwszej kolejności robię swoją pracę. Umieściłem twoje 4 projekty gdzie sam jesteś mega zadowolony przykład PW.

paro podaj więcej niedziałających stron. Masz moje pozwolenie. :) POWTARZAM NIEDZIAŁAJĄCYCH

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności