Skocz do zawartości

[zablokowane konta z polskimi kuponami]

panoramiks

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Mam problem polegający na tym że google blokuje wszystkie moje kampanie i konta które zakładam

konta zasilane są polskimi kuponami 250 300 złotowymi a nie jakimiś zagranicznymi

Fakt wcześniej używałem kilku kuponów zagranicznych ale konta kasowałem po ich wykorzystaniu

Zawsze jak kupon sie kończy nawet polski kasuje konto zakładam nowe

do tej pory na polskich kuponach udawało się nawet reklamować jedna stronę kilka razy zakładając nowe konta i kasując stare.

a teraz lipa

Co robić? :)

Witajcie

Mam problem polegający na tym że google blokuje wszystkie moje kampanie i konta które zakładam

konta zasilane są polskimi kuponami 250 300 złotowymi a nie jakimiś zagranicznymi

Fakt wcześniej używałem kilku kuponów zagranicznych ale konta kasowałem po ich wykorzystaniu

Zawsze jak kupon sie kończy nawet polski kasuje konto zakładam nowe

do tej pory na polskich kuponach udawało się nawet reklamować jedna stronę kilka razy zakładając nowe konta i kasując stare.

a teraz lipa

Co robić? :)

Nie wiem czy wiesz ale kupony to taki JEDNORAZOWY bonus wyłącznie dla nowych użytkowników AdWords. Jeżeli wykorzystujesz wiele kuponów oszukujesz Google i całą rzeszę "naiwniaków", którzy postanowili być uczciwi i zasilać budżety z pieniędzy przez siebie zarobionych. Niestety jestem jednym z tych naiwniaków więc z lubością przywitałbym jeszcze bardziej restrykcyjną politykę Googla w sprawie nadużyć kuponowych.

Poniżej warunki kuponów.

https://www.google.pl/intl/pl/adwords/coupons/terms.html

Kampanie Google AdWords tylko 150 zł za miesiąc. Certyfikowany Partner Google.

Koledzy już bardzo jasno wyjaśnili sprawę. Spowodowałeś, że każde powiązane konto z tobą jako użytkownikiem, z domenami jakie reklamowałeś za pomocą kuponów i danymi rozliczeniowymi jakie wpisywałeś są blokowane - bardzo ładnie.

Tego oczekujemy od pracowników google - wyłapywania takich [ nierzetelny partner ]ów!!

• 5 tygodni później...

Pewnie domena jest na czarnej liście i masz szybkiego bana.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Dodaj nowy projekt i zamiast adresu docelowego daj domenę słupa która przekierowuje na docelową stronę

można także się pokusić aby sprawdzało czy host nie ma w swojej nazwie google

if ( stristr(getbostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']),'google') :

header('Location: www.domena');

endif;

lub z poziomo js gdy refererma w swojej nazie google to przekierowujesz na inną domene

więc gdy pracownic wejdzie na stronę pojawi mu się strona słup o podszewkach

Panie :)

Obserwują...

W takim razie pozdrawiam Panią Paulinę :)

Edit:

Bardzo miło wspomianm rozmowę, praktycznie od razu miałem przywróconą kampanię, dodatkowo Panowie z pomocy technicznej wyjaśnili mi co miałem źle na stronie i dlaczego kampania została zablokowana :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Panie :)

Obserwują...

W takim razie pozdrawiam Panią Paulinę :P

Edit:

Bardzo miło wspomianm rozmowę, praktycznie od razu miałem przywróconą kampanię, dodatkowo Panowie z pomocy technicznej wyjaśnili mi co miałem źle na stronie i dlaczego kampania została zablokowana :P

Przekażę koleżance pozdrowienia jeśli myślimy o tej samej Pani Paulinie :shout:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności