Skocz do zawartości

Nowy Darmowy SEOKatalog - Zapraszam.

Blue_Magic

Rekomendowane odpowiedzi

A więc co świadczy o tym, że Twój katalog jest wartościowy? :D Bo doszliśmy do wniosku, że skórka nie. Zaindeksowanych stron też nie ma dużo. Więc?

Ja go za taki uważam i postaram się by taki pozostał, nie mniej jednak jest to Tylko moja opinia która może nie być " obiektywna " masz prawo do własnej, nawet jeśli będzie ona zupełnie inna...:) Cóż tak jak napisałem skórka ulegnie zmianie, ale póki co musi zostać tak jak jest. Owszem Zindeksowanych stron jest mało ale weź proszę pod uwagę fakt że katalog ma dosłownie parę dni a więc dopiero się rozwija...:) Ja do żadnego wniosku nie doszedłem, a już na pewno nie do takiego że " skórka " jest wyznacznikiem jego wartości. Odrobina cierpliwości i może hymm mały " kredyt " zaufania z pewnością byłby mile widziany. ;p

M.

Witam serdecznie.

Z okazji świąt postanowiłem przygotować małą " niespodziankę " dla osób które dodają strony do mojego darmowego seokatalogu.

Każdy wpis który zostanie dodany 24 grudnia czyli od północy do północy zostanie Wyróżniony za Darmo na 30 dni :)

Wpis oczywiście musi spełniać warunki regulaminu.

Takie małe " szaleństwo " na święta...;p

Zapraszam serdecznie.

M.

Ja również. Brakuje mi tylko kategorii ubezpieczenia, więc dodałem do firma i biznes.

Pzdr!

Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności