Skocz do zawartości

Czy google nie pozwala pozycjonować niektórych fraz?

root7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak ktoś zaraz napisze dla seospecjalistow z pio to żaden problem, mają serwery w CHinach i nikt ich nie namierzy, bo tam nie znają polskiego. :)

Myślę że stronę jakiegoś stowarzyszenia pragnącego zalegalizować maryśkę śmialo można pozycjonować,. a może wystarczy tylko kupić domenę konopie-indyjskie.pl inapisać na niej jakie to zło.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

no tak mi się wydawało ,że naciągają mówiąc ,że się nie da....

Naciągąją cie tacy co pozycjonowanie znają tylko z teorii i z działu "pogaduszki" ;-)

nie da się wypozycjonowac takich fraz jak konopie indyjskie czy marihuana.

Owszem,pewnych fraz nie da się wypozycjonować. Nie wiem czy akurat tych które podałeś, ale jest wiele innych których nie wbijesz do top 10. Podobnie jak nie zareklamujesz ich w Adwords. Zresztą sprawdź czy przyjmą do reklamy. Ci co wbili się z 1-2 lata temu nadal są w Top 10.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Jesteś pewien? Przy frazie Youtube pokazano, że spokojnie na 1 miejscu można być, więc do 10 na 'Google' można pewnie też, kwestia tylko $ i czasu reakcji Google, bo filtr lub ban tu jest nieunikniony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności