Skocz do zawartości

Czy google nie pozwala pozycjonować niektórych fraz?

root7

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa jest prosta. TY pozycjonujesz słowa związane z tematyką: ćpanie, erotyka, hazard . Google lubi wejść raz na trochę czasu i oflagować twoje domeny(zaplecze) i jesteś w czarnej ciasnej du**e TY i TWÓJ Klient ... ,dlatego nikt nie chce ryzykować :P Ryzykował byś 2 lata pracy ? dla głupich paru setek ?

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Moy - bzdura.

W ten sposob jak dam linki xrumerem na forum optymalizacji to Google je oflaguje ?

obawiam się, że jest to wielce prawdopodobne skoro algorytm wychwytuje gwałtowne przyrosty linków itp, skoro można zdepozycjonować witrynę , że nie wspomnę o skanowaniu gmaila pod kątem określonych fraz/słów kluczowych ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

it_management ? Masz doświadczenie z takim frazami że jesteś takim optymistą ?

Pobaw się takimi frazami - zrób bloga itp. Zobaczysz że takie sprawy nie wchodzą nawet do top 30 I możesz je nawet podlinkować z głównej Onetu.

Może z marihuaną jest inaczej..., a moze to zależy od treści.

W ten sposob jak dam linki xrumerem na forum optymalizacji to Google je oflaguje ?

Rób testy. 1 na 5 domen które pojechałem Xr wpadł w filtr. Ta co nie wpadła ma 4 lata, super content i codzienną aktualizacją. Jednak pozycje nie wzrosły. Zatem prawdopodobnie PiO nie odczuło by blasta.

ps. Podobnie jak pozycjonowanie za 10 zeta na Allegro, takie fałszywe teorie, ze "wszystko można" robią klientom wodę z mózgu. Najczęściej najmądrzejsi są ci co nie mają żadnego doświadczenia. Więc wybacz ale jestem mega uczulony na takie euforyczne podejście ;-)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

it_management ? Masz doświadczenie z takim frazami że jesteś takim optymistą ?

Pobaw się takimi frazami - zrób bloga itp. Zobaczysz że takie sprawy nie wchodzą nawet do top 30 I możesz je nawet podlinkować z głównej Onetu.

Może z marihuaną jest inaczej..., a moze to zależy od treści.

Rób testy. 1 na 5 domen które pojechałem Xr wpadł w filtr. Ta co nie wpadła ma 4 lata, super content i codzienną aktualizacją. Jednak pozycje nie wzrosły. Zatem prawdopodobnie PiO nie odczuło by blasta.

ps. Podobnie jak pozycjonowanie za 10 zeta na Allegro, takie fałszywe teorie, ze "wszystko można" robią klientom wodę z mózgu. Najczęściej najmądrzejsi są ci co nie mają żadnego doświadczenia. Więc wybacz ale jestem mega uczulony na takie euforyczne podejście ;-)

Wspolpracowalismy z duza firma ktora hadnlowala dopalaczami - nie narzekala na pozycje.

Inny przyklad : Usa spory dropship - nie byly to replica watches ale calkiem ciekawe tureckie podrobki butow znanych marek.

Bez urazy ale najprawdopodoniej nie potrafisz uzywac XR - poczytaj o uzywaniu buforowych stron - popatrz jak robi to Cenzura lub inni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności