Skocz do zawartości

Kupno serwisów internetowych - porada

vastar0

Rekomendowane odpowiedzi

Panie nieznajomy (chyba mogę się tak odnieść nie znając Pańskiego nazwiska), jeżeli zerknąłby Pan w powiększony screeny statystyk to wyraźnie widać jakiego okresu one dotyczą.

Serwis ggopisy.pl dostał "po głowie" w czasie wielkich czystek w google, kiedy to spora część serwisów dostawała filtry za nic. Od tego momentu minęło dużo czasu. Z serwisu został w końcu ściągnięty filtr, ale ja wtedy miałem już inne priorytety, a teraz zdecydowałem się odsprzedać serwisy.

Tyle właściwie w tej kwestii. Jeżeli nie orientuje się Pan choćby w najmniejszej kwestii ile kosztuje uruchomienie strony dla zwykłego zjadacza chleba to prosiłbym, aby się Pan chociaż powstrzymał od uszczypliwych komentarzy. Zapewniam Pana, że cene 3 tys jest bardzo rozsądną kwotą, szczególnie kiedy patrze na to w kontekście wydawanych dziesiątek tysięcy na uruchomienie stron w agencjach interaktywnych.

Odnośnie użytkownika Lvcas, wykazał się pewną nadgorliwością przypisując sobie prawa własności - jego post był na moje zlecenie, jednakże nie uzgodniliśmy formy komunikatu, stąd ta niezręczna sytuacja. W końcu postanowiłem interweniować osobiście.

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Strona jako taka na wybranym skrypcie z ładną grafiką to koszt około 1tys zł. O treści nie wspominam bo na opisach gg nie ma wartościowej treści. Te serwisy na pewno nie są tyle warte. Ich wartość to max miesięczny zarobek x6

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

jak ktoś jest chętny to mu sprzedam takich stronek ze 20, łącznie z domenami i hostingiem na rok - chyba nawet zaindeksowane z jakimś site (dawno nie sprawdzałem),

bardzo tanio, całość za 1500 zł. brutto, FV

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

@Sebol pełna zgoda, moje serwisy zdążyły już mi się spłacić co najmniej kilkadziesiąt razy i prosiłbym tylko o spojrzenie na to z szerszej perspektywy niż z poziomu "początkującego businessman'a".

@slawus wystaw swoją aukcję, tak będzie zdecydowanie najlepiej.

Panie stabla. Nie rozbawiam mnie pisząc, że koszt uruchomienia takiej stronki to kwota rzędu 3 tys.

Pierwsza stronka z aukcji wygląda gorzej niż moja z opisami gg, która posiadam a nabyłem ją za grosze. Więc pytanie skąd Ty bierzesz te ceny.

Oczywiście nie mogę polemizować z Sebolem, że strona jest warta tyle ile ktoś za nią zapłaci. Choć cena, która już jest osiągnięta to przy obecnych zarobkach zwróci się po min. 10 miesiąca co moim zdaniem jest nieopłacalne. Nie będę tez wspominał, że w tej chwili jest takich strony miliony i nie sadze, żeby przynosiły kolosalny zysk, ale mogę się mylić.

Stabla, nawet mi się nie chce na to czasu tracić :) swoje zrobiły dawno temu i gdyby nie ten temat pewnie bym sobie o nich nie przypomniał jeszcze długo

Najlepszy

O gustach się nie dyskutuje. Najprostsze rozwiązania (w tym graficzne), przynoszą najlepsze rezultaty.

@Slawus, więc chyba się ze mną zgodzisz, że uszczypliwe uwagi nie wnoszą nic do tematu, a jedynie sprowadzają go na co raz niższy merytorycznie poziom.

Ale się jatka zrobiła... Sorry, nie o to mi chodziło, chciałem tylko spytać się o tą ofertę...

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

@Slawus, więc chyba się ze mną zgodzisz, że uszczypliwe uwagi nie wnoszą nic do tematu, a jedynie sprowadzają go na co raz niższy merytorycznie poziom.

nie, nie zgodzę się, te uszczypliwe uwagi to opinie na temat tego czy te Twoje serwisy są warte tych pieniędzy,

każdy ma prawo do swojej opinii, moja opinia niestety też jest taka, że może kiedyś te Twoje serwisy były warte jakieś pieniądze, ale dziś już nie, zresztą tak samo jak te moje 20 co krzyknąłem że chętnie za 1500 oddam :) też nie uważam że są tyle warte, ale jak ktoś by chciał je na nowo "ożywić" to dla mnie sama radość, zwłaszcza że Sylwester nadciąga wielkimi krokami :)

PS Kikas, jak już ma przemyśleć ofertę, to lepiej moją, hehehe, bo więcej i taniej i z hostingiem, a treść i tak ta sama.

Najlepszy

@vastar0 a ja Ci polecam przemyśleć ofertę, mimo tego co inni piszą...

No nie ukrywam, że podoba mi się ta oferta. Nawet po wpisach właściciela wygląda interesująco i ciągle jestem zainteresowany.

Ok, zalicytuję. Zależy mi na tym serwisie gg opisy.pl głównie.

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności