Skocz do zawartości

top10 w 5 dni ?

scav

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzcie mi jak to jest możliwe, że na trudną frazę i jej odmiany 5 dniowa domena bez szczególnej treści wpada do top10 (na główną frazę jest na 2 pozycji !! na jej odmiany jest na dobrych pozycjach w top10) ? Widzę tylko linki do niej z przespamowanych blogów wordpressowych?? o co chodzi ?

Zawodowcy maja duże zaplecze albo dobre znajomosci wśród innych seowców.

Na dzień dzisiejszy można zdobyć top5 na pozycjonowanie w mniej niż 10 dni.

...i mniej niż 10 dni będzie w topie? :)

To co zakladzik ?

Wplacamy po 10 tys na escrow , jesli domena wejdzie w mniej niz 10 dni i utrzyma sie wiecej niz 10 dni ja zgarniam pule ?

...i mniej niż 10 dni będzie w topie? :)

To co zakladzik ?

Wplacamy po 10 tys na escrow , jesli domena wejdzie w mniej niz 10 dni i utrzyma sie wiecej niz 10 dni ja zgarniam pule ?

Ja się pytam poważnie a ty mi tu z jakimś zakładem wyjeżdżasz.

Idź do kasyna i się wyżyj ;)

Chodziło mi o trwałość pozycji po takim zabiegu.

Ciekaw jestem po prostu, czy ten twój sposób nie jest jednym z tych co to "szybko przyszło, szybko poszło".

Spokojnie powoli też mam problem strona siedzi od jakiegoś czasu na TOP 3 jakiś rok i za skarby nie chce wskoczyć na 1 . Nawet szukałem porady u podobno Najlepszych .Odpowiedź była no wiesz Pan nie da się ,nie opłaca . Oczywiście fraza xxx Wrocław? Zakład się wygrywa lub przegrywa . Dlaczego każdy zakłada z góry wygraną ???

Bez problemu można mieć TOP w mniej niż 10 dni. Wystarczy mieć jedynie dobrą bazę do spamowania lub mocne zaplecze i 301 z domen na docelową. To jest właśnie najbardziej kontrowersyjne. Człowiek pozycjonuje parę lat, a tu mu ktoś blasta na dobra bazę zasunie i w 3 dni jego strona jest wyżej od naszej. Niestety ale nadal ogromną rolę odgrywa ilość, a nie jakość.

PS @IT, nie ma się o co zakładać bo i tak byś wygrał. Niestety ale to jest cała prawda o pozycjonowaniu :)

PS2 Jak się to zrobi z głową to i o trwałość pozycji nie ma się co martwić.

seowyszbanner.gif

Da się wbić top10 w 5 dni, przy łatwiejszych frazach już po 2-4 dniach można zaliczyć top10 - wystarczy, że dziennie nabijemy w mjseo 300-400 nowych domen z dość dużym tr i to wystarcza do wejścia na większość średnich fraz - w Polsce prawie na wszystko.

Ciemna strona mocy!

Z całym szacunkiem ale pofantazjuj jeszcze trochę.

a gdzie tu fantazja? kiedys ludzie sie srali z pozycjonowaniem, it zrobil to w krotkim czasie, pozniej bylo szkolenie z tego i pol polski sie dowiedzialo o magicznych narzedziach z rosji. teraz sa inne metody, rownie skuteczne a nawet bardziej, i pozycjonowanie to nie jest jakas wielce trudna fraza. kwestia czy w ogole oplaca sie na nia marnowac czas i srodki. imo nie.

pozdr

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności