Skocz do zawartości

top10 w 5 dni ?

scav

Rekomendowane odpowiedzi

Zawodowcy maja duże zaplecze albo dobre znajomosci wśród innych seowców.

Na dzień dzisiejszy można zdobyć top5 na pozycjonowanie w mniej niż 10 dni.

Z całym szacunkiem ale pofantazjuj jeszcze trochę.

Nie musze fantazjowac - osoby ktore znaja mnie dobrze wiedza jakie frazy wbijam i w jakim czasie.

Nie musze fantazjowac - osoby ktore znaja mnie dobrze wiedza jakie frazy wbijam i w jakim czasie.

To może czas na kolejny wpis w dziale Testy?

Poprzedni był Top10 na pozycjonowanie.

Teraz może czas na "Top10 na pozycjonowanie w mniej niż 10 dni"?

Nie odbieraj tego posta jako prowokacja.

Bardziej niż szybkie wbicie się na fajne frazy ciekawi mnie jak długo strona się utrzyma.

Ty to wiesz ale ja nie i pewnie 99% użytkowników PiO też by się chętnie dowiedziała.

A tak przy okazji to Wesołych Świąt :)

@up,

Bo co, bo ty tak mówisz :)?

Pominąłeś chyba temat dot. zrobienia top10 na frazę pozycjonowanie w mniej niż 6 miesięcy ...

Miało być to nierealne i nie do wykonania! A tu proszę...

Ogólnie powiem ci że nawet jak zrobi teraz top10 w 5dni czy tam top5 w 10dni to i tak taki jeden z drugim powie- e tam udało mu się fartem niech zrobi jeszcze jeden test.

Najlepiej jakby opisał z jakich narzędzi korzysta ile daje linków i na co należy uważać :).

Pozdrawiam

Oki, Panowie to u kogo teraz najlepiej zrobić indywidualne szkolenie z automatyzacji linkwheela, budowania zaplecza z efektywnym wykorzystania SEO link robota, bookmarking & article demona, scrapeboarda, seolink dominatora oraz budowania list? Kto najlepszy i jaki budźet?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności