Skocz do zawartości

domeny .xxx czy mają wartość?

metju

Rekomendowane odpowiedzi

Dla tych, którzy chcieli zarobić rezerwując domeny typu Beyonce.xxx, AngelinaJolie.xxx, Madonna.xxx, BritneySpears.xxx, HalleBerry.xxx , WinonaRyder.xxx, JustinBieber.xxx, mam przykrą wiadomość rejestrator zablokował możliwość ich sprzedaży, więcej na https://www.hotfix.pl/nie-zarejestrujesz-do...skiem-n5931.htm

O ile wiem zgodnie z polityką rejestratora domen .xxx, ICM Registry, mogą one być wykorzystywane wyłącznie do przekazywania treści erotycznych. Abonentem domeny mogą być tylko podmioty, które są zrzeszone w Sponsored Community. Osoby/Podmioty spoza zrzeszenia mogą blokować rejestrację danej nazwy, natomiast nie ustawią nawet serwerów DNS...

• 4 tygodnie później...

wizerunkowo są niewskazane zwłaszcza jeśli prowadzisz poprawnie moralną stronę/biznes, jakis czas temu słyszałem wypowiedź eksperta który zalecał zarejestrowanie domeny .xxx - bez jej wykorzystywania jej, aby ktoś nie promował swojego biznesu (xxx) nazwą popularnej strony/marki w sieci jednak z .xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności