Skocz do zawartości

Nowy, świeży katalog

Ralf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zapraszam do dodawania wpisów do katalogu - superseokatalog.com.pl.

Jest to mój pierwszy katalog, więc postawiony na darmowym Arfooo, domena przechwycona, jak sama nazwa wskazuje był na niej katalog, ale chyba się komuś odwidziało, tak czy inaczej linki zostały (majestic - 18k), w indeksie też sporo siedzi, PR - 2.

Jest jeszcze parę drobnych szczegółów do dodania/poprawienia, ale to tylko (mam nadzieję) kosmetyczne poprawki.

Zapraszam i jako nowicjusz, czekam na wszelką, nawet najbardziej brutalną krytykę;)

Hej!

Wpis dodany,

po dodaniu wpisu ten tekst informujący, że czeka na moderację jest znacznie za duży (chodzi o o samo okno) powinno być wysokie na wymiar napisu (zachowując delikatną nadwyżkę kilka px.)

Usuń w tytule słowo przechwycony i usuń kropkę z tytułu również.

Dodaj jakiś tam regulamin. Informacja o dodaniu strony przychodząca na maila jest po angielsku ;)

Nowoczesne Ogłoszenia Jasło

.

po dodaniu wpisu ten tekst informujący, że czeka na moderację jest znacznie za duży (chodzi o o samo okno) powinno być wysokie na wymiar napisu (zachowując delikatną nadwyżkę kilka px.)

Dodaj jakiś tam regulamin.

Regulamin jest:), w ostatnim etapie dodawania strony, (Klikając na przycisku "Dodaj swoją stronę" zgadzam się na warunki regulaminu. Przeczytaj regulamin).

Jeśli chodzi o okno, to m.in. są te kosmetyczne poprawki do zrobienia.

Czy ten skrypt katalogu daje możliwość zarządzania swoimi wpisami z poziomu panelu użytkownika?

Tak, jest taka opcja, ale zauważyłem, że zdecydowana większość katalogów na arfoo nie korzysta z niej, chyba tylko te gdzie dodatkowo jest opcja płatna.

Mam mały problem datą dodania wpisu, dzień i miesiąc ok, ale rok absurdalny jakiś się pojawia, np. 4930, 6441, wszystkie zatwierdzone w tym samym czasie katalogi mają taka samą datę.

Ktoś może wie w czym problem?

Niezły katalog;) interesuje mnie szablon: własna robota czy kupiony?

Niezły katalog;) interesuje mnie szablon: własna robota czy kupiony?

Szablon darmowy, trochę przerobiony, dziś w nocy dodam link do źródła, za dużo kombinowałem z footerami :)

A tak na marginesie, wszystkie wpisy bardzo szybko "się" indeksują, pierwsze dodane stronky po niecałych 2h, zapewne przy pomocy dodających.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności