Skocz do zawartości

Keyword Blaze - alternatywa dla Samuraja?

Hicarian

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś natrafiłem na ten program dość przypadkowo. Trochę w nim pogrzebałem i ciekawie się z nim pracuje. Ma ktoś jakieś doświadczenie z nim związane?

keyword%20blaze%20top%2010.png

Link do strony:

https://keywordblaze.com/

Link do opisu programu, który zrobiłem na szybko więc nie karać :P

Keyword Blaze opis

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

niestety... fajne narzędzie na język angielski. Z encjami sobie nie radzi.

No ale jest to darmowa aplikacja, więc być może znajdzie zainteresowanych wśród początkujących sełowców ;)

A w kwestii porównania do Market Samurai? To tak jakbyś porównywał oponę do bolida :P Funkcjonalność MS jest znacznie większa niż KB, a skojarzenie miałeś pewnie dlatego, że oba programy funkcjonują w środowisku Adobe AIR ;). Zresztą sam to na blogu zauważyłeś.

No i nieprawdę wpisałeś na blogu, że jest "bez żadnych limitów" - masz limit 200 wyszukań, a to nie równa się "bez limitu". Dla niektórych może być o dużo za mało.

program szybko pokażę nam top 10 stron na dane słowo kluczowe. Duży plus dla programu, bo Market Samurai dość długo analizuje serpy.

nie chcę się czepiać, ale zobacz, jakie są różnice w tym, co pokazują przy SERPach oba programy... i będziesz wiedział, dlaczego MS dłużej analizuje TOP10.

Nie ukrywam, że ma kilka wad, które sprawiają, iż nie dorównuje Market Samurajowi

;) trudno się nie zgodzić ;)

Ale, jak powiedziałem na początku: być może będzie się cieszył zainteresowaniem osób, które mają za mały budżet na płatne narzędzia. Z pewnością pomaga trochę w analizie trudności fraz, a ten wątek powtarza się na PiO jak mantra :)

Dzięki za znalezienie softu - mimo wszystko ciekawy i powinien się cieszyć zainteresowaniem szczególnie początkujących seowców.

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności