Skocz do zawartości

Słaba strona?

madox91

Rekomendowane odpowiedzi

żeby mieć popularną stronę internetową i móc pisać dla ludzi na różne interesujące tematy, warto byłoby poćwiczyć najpierw umiejętność czytania ze zrozumieniem, ponieważ tyle razy dostałeś już odpowiedź na swoje pytania w tym temacie, że głowa mała.....

ale nic napiszę Ci jeszcze raz

1. Jeżeli chcesz pozycjonować stronę www na wybraną frazę, w tym przypadku "fobia społeczna" to taki tytuł strony wpisuj przy dodawaniu do katalogów.

2. Twoja strona wbrew temu co myślisz nie jest wysoko w google na wartościowe frazy - jest daleko nigdzie

3. Aby to sprawdzić usuń całą historię w przeglądarce i sprawdź wyniki google ponownie

Najlepsze noclegi w Polsce

żeby mieć popularną stronę internetową i móc pisać dla ludzi na różne interesujące tematy, warto byłoby poćwiczyć najpierw umiejętność czytania ze zrozumieniem, ponieważ tyle razy dostałeś już odpowiedź na swoje pytania w tym temacie, że głowa mała.....

1. Jeżeli chcesz pozycjonować stronę www na wybraną frazę, w tym przypadku "fobia społeczna" to taki tytuł strony wpisuj przy dodawaniu do katalogów.

2. Twoja strona wbrew temu co myślisz nie jest wysoko w google na wartościowe frazy - jest daleko nigdzie

3. Aby to sprawdzić usuń całą historię w przeglądarce i sprawdź wyniki google ponownie

No to ja pytanie powtarzam jeszcze raz bo nie napisałeś odpowiedzi na moje pytanie

A nie stracę tej zapracowanej wysokiej pozycji w google gdy zacznę dodawać linki w katalogach na frazę fobia społeczna?Przypomnę tylko,że do tej pory pisałem Fobia społeczna-fobia społeczna.Czy da mi ktoś gwarancję,że nie stracę tej pozycji?Jakie korzyści będe miał z tego,gdy zacznę pozycjonować na ciąg wyrazów fobia społeczna?I niech ktoś powie wreszcie czy ta personalizacja wyników wyszukiwania pokazuje tylko mnie wysokie wyniki w google?

Acha,i tam jest moja pomyłka,którą przeprawiłem z fobia-społeczna na fobia społeczna.Nie,nie,jak juz pisałem fobia-społeczna nie daje,bez myślnika. smile.gif

A jeszcze mam takie pytanie,jak zrobić w katalogu zeby userzy wchodzili na moja stronę przez frazę nieśmiałość?

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

Chyba już wszyscy mają dość odpowiadania, więc ja spróbuję ostatni raz :)

A nie stracę tej zapracowanej wysokiej pozycji w google gdy zacznę dodawać linki w katalogach na frazę fobia społeczna?

Ale na jaką frazę niby masz wysoką pozycję? :) Wszyscy Ci mówią, że na hasło 'fobia społeczna' jesteś na 3 strone wyników i tylko Ty na Twoim komputerze widzisz że jesteś na drugim miejscu. Cała reszta świata widzi Cię na 3 stronie.

Wyloguj się z konta Google (gmail, usługi dla webmasterów, analitycs, blogspot, czy do czegokolwiek jesteś tam zalogowany) i sprawdz wyniki Twojej strony w google.

Pozdrawiam :)

No to ja pytanie powtarzam jeszcze raz bo nie napisałeś odpowiedzi na moje pytanie

A nie stracę tej zapracowanej wysokiej pozycji w google gdy zacznę dodawać linki w katalogach na frazę fobia społeczna?Przypomnę tylko,że do tej pory pisałem Fobia społeczna-fobia społeczna.Czy da mi ktoś gwarancję,że nie stracę tej pozycji?Jakie korzyści będe miał z tego,gdy zacznę pozycjonować na ciąg wyrazów fobia społeczna?I niech ktoś powie wreszcie czy ta personalizacja wyników wyszukiwania pokazuje tylko mnie wysokie wyniki w google?

Acha,i tam jest moja pomyłka,którą przeprawiłem z fobia-społeczna na fobia społeczna.Nie,nie,jak juz pisałem fobia-społeczna nie daje,bez myślnika. smile.gif

A jeszcze mam takie pytanie,jak zrobić w katalogu zeby userzy wchodzili na moja stronę przez frazę nieśmiałość?

Parodia -,-

Do wysokiej pozycji to Ci trochę brakuje :)

Zagraj w gry przeglądarkowe.

Tylko u nas zagrasz w gry przez www.

Kolego:) zastanów się, czy jak ktoś będzie w google szukał czegoś o fobii społecznej, to wpisze w wyszukiwarkę : "fobia społeczna" czy może "fobia społeczna-fobia społeczna" ??

Są dwie możliwości, fraza "fobia społeczna-fobia społeczna" jest nic nie warta, bo i tak nikt takiej nie wpisze.

Oraz druga możliwość: osoby z fobią społeczną wpisują hasła podwójnie (efekt fobii??) :)

Wesołych Świąt ;)

na "fobia społeczna - fobia społeczna" jest na pierwszej stronie chyba na 5 pozycji.

Może ja mu wyjaśnię :) Fraza fobia społeczna - fobia społeczna jest kiepska. Nikt tak do google nie wpisuje. Poza tym takie zdublowanie google może uznać za upychanie słów kluczowych i jeszcze Ci filterek zafunduje. Zrób tak: wywal jedno fobia społeczna z title i jeśli jest tam jakieś hasło powiązane z tematem i takie, które ludzie będą wpisywali w wyszukiwarki to wpisz je. Potem zacznij katalogować do dobrych katalogów dając w tytule jeden raz fobia społeczna.

Dzięki temu wybijesz się na frazę, którą ludzie wpisują w przeglądarki a ta podwójna powinna pójść wyżej z uwagi na mocniejszą pozycję na frazie docelowej. Nawet jak nie pójdzie to ją olej bo nikt do google takiej frazy nie wpisuje. Nawet jakby miała spaść to dla Ciebie nie jest to żadna strata bo nikt tak nie wpisuje. Uwierz, że nawet jak zniknie to i tak nic się nie stanie bo jak wyżej pisałem NIKT TAKIEJ FRAZY NIE WPISUJE.

Jako webmaster miej na dysku kilka przeglądarek (trza sprawdzać jak strony wyglądają pod różnymi) i sprawdzając SERPy nigdy nie korzystaj z głównej przeglądarki.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności