Skocz do zawartości

Jaki płatny serwis z szablonami do WP?

Grisham

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Co możecie mi polecić z serwisów z szablonami WP? Najlepiej w systemie jednorazowej opłaty za dostęp do całej/większości bazy lub coś co sprzedaje na sztuki, ale bardzo tanio. W przypadku serwisów z jednorazową opłatą chciałbym się zmieścić do 150$.

Pozdrawiam

Grisham

https://DreamTemplate.com/ - w cenie masz też troche fajnych dodatków.

https://themeforest.net - jak coś potrzebujesz konkretnego stąd to napisz bo mam bardzo dużo od nich i mogę ci to odsprzedać ;)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

• 1 miesiąc temu...

Tu uważaj bo szablony są fajne, ale jak zaczniesz dużo w nich zmieniać to się sypią! Support jest fatalny. Na 10 zapytań na forum, bo to jest główna pomoc, 3-4 doczekały się odpowiedzi twórców szablonów.

Częste aktualizacje szablonów i częste problemy po aktualizacjach. Np. usunęli któregoś razu skrypt od miniaturek w kolejnej aktualizacji i powiedzieli że już nie ma i nie będzie i nie da się inaczej... a wy którzy z tego korzystaliście, a teraz coś wam nie gra, zmieńcie swoją stronę.

Sprawa staje się łatwa jak się znasz na tworzeniu stron internetowych i szukasz tylko gotowej grafiki.

A może makijaż warszawa?

Charakteryzacja na imprezę?

Zgadzam się z powyższym postem, sam kiedyś pisałem do nich na e-mail i na forum, ale zero odp. to sobie odpuściłem. Ale czego można się spodziewać za taką cenę:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności