Skocz do zawartości

Darmowa skórka - SEOKatalog

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Szablony można poddać dowolnej modyfikacji w celach własnych, ale z zastrzeżeniem, że nie można usuwać z niego linków prowadzących do naszej strony, które umieszczone są w kodzie strony oraz widoczne w jej stopce

o ile sie orientuje moge usunac jezeli w templatce wprowadzilem 100% zmian ;>

Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !!

Nie wprowadzaj 100 % zmian, tylko zrób na 100 % własną skórkę do katalogu, a wtedy będziesz decydował, czy ma być jakiś link w stopce, czy też ma go nie być.

Szanuj pracę innych i nie udawaj Greka, jeśli pobrałeś skórkę to zostaw link, lub dogadaj się z adiectus.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Czytając takie głupoty jestem za blokadą dostępu do internetu dla niektórych ludzi... ewentualnie za aborcją ;)

OMFG, nic wiecej nie dodam bo szkoda mi slow, nie chce mi sie rowniez rozpisywac o co mi chodzi. Mądry zrozumie ocb. eot

Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !!

Tylko dzisiaj z okazji nowego roku -50% na skórki! Teraz za usunięcie linka z Simple trzeba zapłacić 10zł a High Located 15zł (przy większych zamówieniach oczywiście nadal są rabaty). Spieszcie się bo pozostało tylko 10 godzin :D

Proszę zgłaszać się na PW lub konrad@budzyk.pl

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności