Skocz do zawartości

Katalogi grupy Clever

restful

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

W związku z licznymi pytaniami czy można zakupić multikody do naszych katalogów, przywróciliśmy możliwość nabywania samych multikodów. Obecnie można nabyć multikod do 239 katalogów opartych o skrypt seokatalogu w promocyjnej cenie 99,00 zł

Multikody można nabyć na stronie multikod24.pl

Zapraszam do zakupów

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

Bez sensu aktualna cena, skoro korzystając z katsystem i kupując pakiet '500' za 75zł można dodać do wszystkich tych seokatalogów i nawet zostaną 22pkt na koncie. :P

(oczywiście wiem, że po przywróceniu ceny pakietów sytuacja zmieni się)

Jeden będzie korzystał z katSystem.pl drugi będzie dodawał ręcznie a jeszcze inny za pomocą seokata.

Z multikodami mam znacznie więcej czasochłonnej roboty, ponieważ jednak miałem bardzo dużo maili i nawet telefonów w sprawie multikodów - aby był 1 do wszystkich to zdecydowałem, ze obie formy mogą współistnieć obok siebie.

Jeżeli dla Ciebie jest bez sensu cena multikodu to zapraszam do korzystania z katSystem.pl.

Być może nie zauważyłeś bardzo istotnej informacji w obu promocjach. Wystarczy znaleźć w jednym katalogu swoja stronę a do pozostałych z danej grupy skryptu możemy ją dodać wraz ze stworzeniem odpowiednich opisów już za 50 zł. Jest to o tyle istotne, że przez długi okres czasu wiele naszych katalogów było bezpłatnych. Wystarczy sprawdzić i za niewielkie pieniądze dodać swoja stronę do wielu wartościowych katalogów.

Obecnie są dostępne dwa multikody:

do katalogów opartych na skrypcie seokatalogu

do katalogów opartych na skrypcie Arfooo

katsystem.gif

Dodałem do ~700 (73% katalogów), szału nie widzę...

Mógłbyś rozwinąć swoją opinie. Napisz jakie efekty chciałeś osiągnąć a jakie osiągnąłeś. Bo sformułowanie, że "szału nie widzisz" może również oznaczać, że masz np.: słaby wzrok i nie mieć nic wspólnego z dodaniem strony do katalogów. :)

katsystem.gif

Wadę wzroku mam stosunkowo niewielką (-0,5) więc dobrze widzę monitor z bliska... ;)

Większość katalogów w bazie jest świeża, stąd ten brak zielonych wykresów po dodaniu. Nie mniej jednak grupa rokuje na przyszłość i warto zdobyć sobie te prawie 1000 linków za 130zł (choć cenę uważam za trochę nieproporcjonalnie wysoką do np. katalogów Neonexa, które istnieją dużo dłużej i mają większą moc).

Wadę wzroku mam stosunkowo niewielką (-0,5) więc dobrze widzę monitor z bliska... ;)

Większość katalogów w bazie jest świeża, stąd ten brak zielonych wykresów po dodaniu. Nie mniej jednak grupa rokuje na przyszłość i warto zdobyć sobie te prawie 1000 linków za 130zł (choć cenę uważam za trochę nieproporcjonalnie wysoką do np. katalogów Neonexa, które istnieją dużo dłużej i mają większą moc).

Czy możesz się podzielić informacją w jaki sposób lub jakim programem mierzysz moc katalogów. Chciałbym swoje porównać z wymieniona tu grupa katalogów Neonexa i niezbędnym jest ustalenie metodologi takiego porównania stad moje pytanie o Twój sposób pomiaru mocy katalogów, bo w jakiś sposób to robisz jeżeli twierdzisz, że jedne są mocniejsze od drugich, chyba,że sposobem pomiaru jest sposób: "bo mnie się wydaje" i wyniki takiego pomiaru są bezdyskusyjne i nie do podważenia.

katsystem.gif

A tak wiesz... po całych 5 latach obserwowania i działania w SEO ma się pewne rozeznanie i wyczucie.

Wylosowałem 8 katalogów z Twojej grupy i Neonexa, a następnie sprawdziłem w Majestic seo. Sześć z katalogów Neona miało więcej BL od Twoich. Żaden z wylosowanych nie miał więcej niż 250BL. Większość katalogów Neona miało powyżej 1000BL...

Zdaję sobie sprawę, że majesticseo wysoce dokładny nie jest, ale jakiś obraz sytuacji to daje. Nie wiem też, czy nie macie poblokowanych botów...

ps1. Zbadałem tylko próbkę, bo nie mam softu do masowego sprawdzania.

ps2. Nie żebym zaraz atakował, robił antyreklamę czy reklamował Neona. Po prostu piszę swoje zdanie. ;)

Czy Ty zdajesz sobie sprawę, że błąd statystyczny jest większy w tego typu badaniach niż reprezentatywna ilość wybrana przez Ciebie do badania? Ponieważ wybrana ilość nie była, bo nie mogła być reprezentatywna to zdałeś się

na pewne rozeznanie i wyczucie o którym piszesz i wtedy wynik takiego padania jest nie do odrzucenia. Po prostu nie ma kontrargumentów.

katsystem.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności