Skocz do zawartości

Katalogi grupy Clever

restful

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

W ramach grupy Clever została utworzona nowa grupa katalogów PR3+. W tej grupie będą dostępne tylko katalogi o PR równym lub większym od 3. W przypadku gdy któryś katalog straci PR zostanie on zastąpiony innym o PR = lub > 3 W grupie jest już dostępnych 50 katalogów i multikody można nabywać na stronie domowej Grupy

katsystem.gif

Samoobsługowy System katalogowania katSystem.pl

Wszystkie strony mają takie samo IP, BL domains i Backilnks? ;) Rozumiem, że później autor bedzie losowo wpisywał wartości?

Jeszcze prawie wszystkie strony maja to samo PR :) Nie zauważyłeś tego?

Obecnie na liście prawidłowo jest wyświetlane PR i IP.

Jestem w trakcie pisania programu, który będzie automatycznie aktualizował dane podawane na liście.

katsystem.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

W związku z zaprzestaniem świadczenia usługi '"Płatności kody" przez payu.pl, multikody do katalogów grupy Clever obecnie można zakupić na aukcji allegro

https://allegro.pl/li...php?us_id=61914

lub zamawiając na maila.

Taka sytuacja potrwa do czasu wdrożenia sprzedaży multikodów poprzez serwis dotpay.pl, które jest planowane pod koniec miesiąca.

Jednocześnie informuję, że wszystkie kody zostaną wymieniona na nowe, Jeżeli ktoś posiada niewykorzystany multikod to prosimy o kontakt celem jego wymiany na nowy.

Wymiana multikodów w katalogach będzie realizowana w dniach 25-30 kwiecień.

Patrycja

artel(at)aza.pl

katsystem.gif

Została utworzona nowa lista katalogów Clever3. Znajduje się na niej 250 katalogów odkupionych od innego właściciela. Multikody są sprzedawane w promocyjnej cenie.

wpis multi - 19,00 zł

wpis silver - 29,00 zł

wpis gold - 45,00 zł

Można je zakupić poprzez system szybkich płatności na stronie https://clever3.multikod.com.pl/ lub na aukcjach allegro.

W związku z wymianą kodów nastąpi też pewna reorganizacja w grupach katalogów. Do grupy multikod24.pl dojdzie 10 katalogów i zostanie ona podzielona na dwie grupy po 200 katalogów jako grupy Clever1 i Clever2 . Grupa seokatalogi.pl zostanie też powiększona do 400 katalogów i podzielona na dwie po 200 katalogów. Identyczna sytuacja spotka grupę multikod.com.pl. Po powiększeniu do 400 katalogów też zostanie podzielona na dwie po 200 katalogów.

Takie rozwiązanie wymusza na nas logistyka obsługi tak dużej ilości katalogów związanej z moderacja wpisów

katsystem.gif

• 2 tygodnie później...

Została utworzona nowa lista katalogów Clever3. Znajduje się na niej 250 katalogów odkupionych od innego właściciela. Multikody są sprzedawane w promocyjnej cenie.

wpis multi - 19,00 zł

wpis silver - 29,00 zł

wpis gold - 45,00 zł

Można je zakupić poprzez system szybkich płatności na stronie https://clever3.multikod.com.pl/ lub na aukcjach allegro.

W związku z wymianą kodów nastąpi też pewna reorganizacja w grupach katalogów. Do grupy multikod24.pl dojdzie 10 katalogów i zostanie ona podzielona na dwie grupy po 200 katalogów jako grupy Clever1 i Clever2 . Grupa seokatalogi.pl zostanie też powiększona do 400 katalogów i podzielona na dwie po 200 katalogów. Identyczna sytuacja spotka grupę multikod.com.pl. Po powiększeniu do 400 katalogów też zostanie podzielona na dwie po 200 katalogów.

Takie rozwiązanie wymusza na nas logistyka obsługi tak dużej ilości katalogów związanej z moderacja wpisów

Wszystko cacy, ale gdzie są listy katalogów grupy clever3 w jakimś przyjemnym, nadającym się do importu do dodawarek formacie ?

Edit

Znalazłem na allegro txt. Szkoda, że nie ma listy na stronach gdzie prowadzona jest sprzedaż kodów.

Co jest z moderacją w grupie clever3 ? Jeśli moderacja 250 wpisów ma w efekcie trwać 50 tygodni to jest to jakieś nieporozumienie. 7 dni temu moderator łaskawie zatwierdził mi pięć wpisów i .... nic. To ja jako klient, mam prawo ustalać częstotliwość dodawania wpisów do katalogów do których zakupiłem kod. Nieprawdaż ? W innym wypadku, jak moderator wreszcie się ocknie, w jeden dzień 245 wpisów wygeneruje ileś tam linków których nie było w grafiku. Cóż za..

Edit

Tak jak myślałem, po 7 dniach hurtowo zatwierdzonych 30 wpisów.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności