Skocz do zawartości

Katalogi grupy Clever

restful

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgodnie z obietnica multikody do seokatalogów grupy Clever zastały wysłane.

Multikody otrzymali:

fortunately102 - 1 szt

artur5236 - 1 szt

Kukis - 1 szt

phone4u - 2 szt (druga ponadplanową sztukę otrzymał za to, że mieszka w Jaśle a krajan trzeba wspierać)

okazwłoka - 1 szt

adomaitis - 1 szt

martinewg - 1 szt

mattm. - 1 szt

bionic - 1szt

Kyub - 1 szt

Ponieważ było jeszcze 4 maile a Święta już pukają do naszych drzwi i okien to nie miałem sumienia odmówić tym czterem.

Wszyscy, którzy wczoraj napisali dostaja multikod.

nowy-100 - 1 szt

budomaxparkiety - 1 szt

marcu1 - 1 szt

Jasiek7 - 1 szt

W dniu dzisiejszym upubliczniliśmy 3 następne mocne seokatalogi dla grupy Clever.

Pełna i aktualna lista seokatalogów grupy Clever jest zawsze dostepna na stronie clever.aza.pl

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

Do mnie też nie dotarł kod, jeżeli mogę prosić o ponowną wysyłkę lub wysłanie PW, to będę baaaardzo wdzięczny :) Z góry dziękuję :) Wesołych Świąt! :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zgodnie z obietnica multikody do seokatalogów grupy Clever zastały wysłane.

Nie doszło do mnie. Proszę o ponowne wysłanie tego kodu (ewentualnie na PW). Dziękuję

Będę mógł to zrobić najwcześniej we wtorek. Dane zostały na kompie w biurze

Do mnie doszły kodziki.

Dzięki za dwa :)

jednakże przeraża mnie liczba oczekujących..

Na tych katalogach co jest dużo oczekujących wpisów bo nie został zakończony proces sprawdzania starych wpisów. Ponieważ część katalogów była nabyta w stanie mocno "zapuszczonym" to wszystkie bieżące wpisy są moderowane na bieżąco a te "starsze" są moderowane sukcesywnie w miarę wolnego czasu.

Do mnie też nie dotarł kod, jeżeli mogę prosić o ponowną wysyłkę lub wysłanie PW, to będę baaaardzo wdzięczny :) Z góry dziękuję :) Wesołych Świąt! :)

dopiero we wtorek będzie to możliwe, jak już pisałem te dane są na komputerze w firmie.

Proszę również o multikod bo kupiłem ich kilka a miało być za godzinę a minęło już z 5...

Zgodnie z tym co rozmawialiśmy zostały wysłane na podany adres email. Proszę o info na PW czy doszły.

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności