Skocz do zawartości

Katalogi grupy Clever

restful

Rekomendowane odpowiedzi

kolejne 10 mocnych katalogów Grupy Clever.

tak pytam z ciekawości w czym ta "moc" mierzysz i na jakiej podstawie stwierdzasz że już są "mocne"?? Tylko nie mów ze ta moc to przychwycone domeny. Pytam tylko z ciekawości, może czegoś nie wiem o "mocy"

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zamiast robić nowe katalogi, lepiej najpierw dopracować stare..

1. Do katalogu ecers2009.pl już chyba w grudniu zgłaszałem kategorie i na razie cisza.

2. We wszystkich katalogach jest zasada: 300 znaków i 3 linki w treści, tymczasem chyba w 10 nie zlicza znaków więc linków te się nie da dodać.

3. Do uwagi w pkt 2. Dało się to obejść rejestrując się i edytując swoje konto, ale teraz po zalogowaniu nie widzę swoich nowych wpisów, ale w jednym w "Moje wpisy" zobaczyłem opis, którego nie napisałem, po czym sądzę że strasznie musi być coś skopane. Ja nie widzę swoich wpisów ale ktoś może je widzieć, co będzie jak mi je usunie?

Osobiście uważam, że do póki nie będzie to zrobione, to dam sobie spokuj z kupowaniem nowych multikodów..

Zamiast robić nowe katalogi, lepiej najpierw dopracować stare..

1. Do katalogu ecers2009.pl już chyba w grudniu zgłaszałem kategorie i na razie cisza.

2. We wszystkich katalogach jest zasada: 300 znaków i 3 linki w treści, tymczasem chyba w 10 nie zlicza znaków więc linków te się nie da dodać.

3. Do uwagi w pkt 2. Dało się to obejść rejestrując się i edytując swoje konto, ale teraz po zalogowaniu nie widzę swoich nowych wpisów, ale w jednym w "Moje wpisy" zobaczyłem opis, którego nie napisałem, po czym sądzę że strasznie musi być coś skopane. Ja nie widzę swoich wpisów ale ktoś może je widzieć, co będzie jak mi je usunie?

Osobiście uważam, że do póki nie będzie to zrobione, to dam sobie spokuj z kupowaniem nowych multikodów..

Sprawdzę jutro wszystkie Twoje uwagi zgłoszone do katalogów

Przepraszam ale w dniu dzisiejszym nie zostaną upublicznione nowe katalogi z przyczyn niezależnych. Do czasu upublicznienia wszystkie zakupione kody będą działały w nowych katalogach.

Za wynikłe opóźnienie przepraszam a wszyscy, którzy kupili kody od mojego wczorajszego postu uzyskają dodatkowy bonus.

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

Ja o niezliczaniu znaków też już pisałam - na maila, ok. tydzień temu. Niestety nadal czekam:(

Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna

Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer.

Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:)

@rkkr nowa podkategoria została dodana do kategorii rozrywka

@Franz propozycje w katalogu ecers2009 zostały załatwione

we wszystkich katalogach już zlicza ilość znaków

Po analizie zmieniłem zasady dodawania linków w treści. Nadal można dodawać 3 linki z anchorem w treści jednak we wpisie musi być co najmniej 600 znaków 3 linki we wpisie 300 znakowym to jednak jest za mało. Linki powinny być w otoczeniu większej ilości tekstu. Tak będzie teraz we wszystkich moich katalogach.

Co do Twojej uwagi nr 2 to zarejestrowałem się jako zwykły użytkownik i testowałem to o czy piszesz. Nie zaobserwowałem opisywanych efektów. Ważne jest dla mnie czy to zdarzało się w każdym katalogu, czy w konkretnym. Jeżeli mógłbyś na pw przesłać ma adres katalogu w którym to zaobserwowałeś to ułatwi mi znalezienie ewentualnego błędu.

@Olszyna-Wroclaw czytaj wyżej - problem rozwiązany

katsystem.gif

Lista katalogów została zaktualizowana. Zapraszam do dodawania.

Kilka bonusowych kodów w nowych katalogach:

Wpis zwykły w katalogu jaroslaw-szymanski.pl:

bjhXt57rXP

85hRhsTH97

Hoxu5mPRV5

EwNnTGRrxe

E6JnnreFyN

Wpis zwykły w katalogu oaze.edu.pl:

jESLGbRSkE

8Se3r8ksFB

ZkroUtUAoq

H7uZhBAyUm

DsCjUuRDnW

Wpis zwykły w katalogu jfinger.eu:

TqfTLfpSvb

mf4HdHrjDX

meBTY3ez7F

8qwMJGtyZo

aK3CTFLJpP

katsystem.gif

Drogi ten multikodzik

Nie wiem czy 27 groszy za dodanie do 1 katalogu to jest drogo. Na dziś jest 65 katalogów i w tej cenie jest jeszcze 100 katalogów od lutego. Myślę, że do końca stycznia dojdzie jeszcze kilka katalogów a cena nie będzie zmieniana a kod teraz kupiony będzie aktywny w katalogach które dojdą .

katsystem.gif

Kiedy zamierzasz podnieść cenę multikodu?

Widzisz, ktoś kto kupuje teraz kod może dziś dodać do 65 katalogów i w niedalekiej przyszłości w ramach bonusu do dodatkowych 100. Tylko każdy liczy inaczej. Na przykład DamianL twierdzi, że to drogo. On być może liczy ile dziś płaci i to co może zrobić z tym na dzień dzisiejszy. Nie liczy bonusu, który już niedługo uzyska, bo on będzie w przyszłości. Dlatego pewnie uważa, że jest drogo.

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności