Skocz do zawartości

Porada odnośnie mojego pozycjonowania.

prestigeline

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam strone https://www.prestige-line.pl , która istnieje od początku pażdziernika. Sam ją pozycjonuje na wybrane słowa kluczowe (takie jak w title) poprzez dodawanie linków do katalogów, staram się aby większość wpisów była unikalna. Bardzo pomogło mi czytanie forum PiO z którego wiele się dowiedziałem i nauczyłem. Wiem, że przedemną wiele pracy aby strona pieła się do góry, więc poproszę Was o recenzję tego co robię. Co robie dobrze a co zle..... jakieś dodatkowe porady bo niestety nie wszystko można wyczytać.

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :)

Ekskluzywne Taxi Gdańsk

Graficznie mi sie podoba. Fajne, wyglądające na ekskluzywne samochody :)

Trochę razi na pierwszej stronie fraza "kluczowa" oferujemy ... "przewóz osób Gdańsk"; nikt tak nie mówi. Co do pozycjonowania to nie powinno być bardzo trudne przy "promocji" regionalnej.

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności