Skocz do zawartości

SENukeX

anomus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy uzywa ktos z was SENukeX. Mam pytanie czy to tylko program do zakładania kont na forach ? czy moze moge równiez dodawac wpisy do presli i katalogów ?

Czy moge tam wgrac swoją własną liste ? Polskie fora, katalogi czy tez presle, czy tylko angielskie

Jak chcesz uzywac tego program jak nawet nie umiesz wejsc na strone producenta i zobaczyc do czego on sluzy i co potrafi? Pozniej sie pewnie spytasz jak go po sciagnieciu uruchomic...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Gotuje, pierze i wyprowadza psy. :)

Wiem

moze troche przesadziem, wiem juz to i owo, ale moje pytanie czy jestem w stanie dodawac tam swoje wlasne listy z formami katalogami i preslami ? Bo z tego co wyczytalem program ten jest dedykowany pod rynek amerykanski

pozdro

Odnosnie precli - nie, bo on ich nie obsluguje. Kilka lat temu byla taka opcja ale sie autorzy wycofali i teraz tego nie ma.

W przypadku forow to zdaje sie ze mozna dodawac wlasne (na 100% nie powiem, bo nie dodawalem ale czytalem ze ludzie cos tam importowali). Jednak po takim dodaniu skutecznosc jest mizerna, bo Senuke ma dopracowane postowanie do tych stron co ma domyslnie wprowadzone i zasadniczo na innych sie nie sprawdza (oczywiscie jak w ogole mozna cos dodac, bo chyba poza formai juz sie nic nie zaimportuje).

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Odnosnie precli - nie, bo on ich nie obsluguje. Kilka lat temu byla taka opcja ale sie autorzy wycofali i teraz tego nie ma.

W przypadku forow to zdaje sie ze mozna dodawac wlasne (na 100% nie powiem, bo nie dodawalem ale czytalem ze ludzie cos tam importowali). Jednak po takim dodaniu skutecznosc jest mizerna, bo Senuke ma dopracowane postowanie do tych stron co ma domyslnie wprowadzone i zasadniczo na innych sie nie sprawdza (oczywiscie jak w ogole mozna cos dodac, bo chyba poza formai juz sie nic nie zaimportuje).

dzieki

czyli w zasadzie skuteczność oraz użyteczność tego programu, jest tak jak mówiłem tylko na rynek anglojęzyczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności