Skocz do zawartości

Początek - pozycjonowanie forum

ziom12368

Rekomendowane odpowiedzi

Zakupujesz pakiet postów i jedziesz. Cały czas badasz co się dzieje w Analytics. Dażysz do tego żeby zwiększyć czas obecności na stronie, rozwijasz wartościowy content i już. Na piszących userów "samych z siebie" nie licz, bo pula "zainteresowanych" została rozdana bardzo dawno temu. Po prostu idź w kierunku dostarczania najlepszej jakości odpowiedzi w możliwie najkrótszym czasie i w najszerszym zakresie. Zakup postów jest po to, by nowe forum "Sztucznie" wyglądało na bardzo rozmowne.

Jak chcesz to podrzuć adres forum na PW, coś pomyślimy :)

bo pula "zainteresowanych" została rozdana bardzo dawno temu

:) O czymś nie wiem, czy Krajowa Rada Internetu rozdała już całą pulę dostępu i nowi użytkownicy nie mają możliwości pojawienia sie w internecie?

Ziom zacznij może od podania tematyki/słów kluczowych na które chcesz się pozycjonować. Możesz się odezwać z tym na PW do mnie.

Nie o tym mówiłem ;) Może nie określiłem tego precyzyjnie, ale teraz fora są ino od helpdesku, od dyskusji są komcie na serwisach branżowych i to by było na tyle. Jednym to wystarcza, innym nie. Niektórzy chcieliby mieć skład z którym mogą dyskutować, ja jednak od kilku lat obserwuję schemat "znalazłem informację, przeczytałem informację, wychodzę" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności