Skocz do zawartości

LinkMe vs. Seomatik

Elegant

Który system jest lepszy?  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który system jest lepszy?

• LinkMe
      5
    • Seomatik
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli nie Statlink to LinkMe czy Seomatik? I dlaczego właśnie ten?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Jakie strony? O tym nie myślałem, raczej o mocy punktów i linków z systemu. Strony myślę, że standardowe jakieś na wp i html.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Dawno nie korzystałem z LinkMe, ale z tego co kojarzę to kiedyś była tam moderacja dodawanych stron, i każdy dodany serwis musiał przejść jakieś minimalne warunki (długość tekstu, jego sensowność itp.), a do seomatika wrzucisz dowolny syf (czytniki Rss, profile, teksty generowane mieszarkami zdań itp.) i to łyknie.

Także jeżeli ta moderacja jest nadal to rożnica dotycząca jakości stron "dla człowieka" jest spora. Natomiast czy to sie przekłada na jakość stron "dla robota" to już każdy ma swoją teorię na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności