Skocz do zawartości

Sklep do oceny

piotrr989

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za podpowiedzi, jeżeli chodzi o obrazek przy bestseller ciężko będzie to mniejszych ponieważ obrazek jest z karty produktu i tam też się zmniejszy, ale tłumaczę to sobie inaczej. Wystające czyli wyróżniające. tak samo jest w ostatnio dodane jak jest zdjęcie notebooka.

jeżeli chodzi o cloacking czy jeżeli będzie zapełniona odpowiednią treścią to też będzie podpadać?

Co do tekstu jest to sprawa firmy pozycjonującej. Spróbuje to przyciemnić do koloru tła.

A jeżeli mowa o bannerze. Trudno to będzie zmienić ponieważ już wszędzie istnieją w necie takie zdjęcia? Chociaż kwestia gustu;p

Dzięki za podpowiedzi, jeżeli chodzi o obrazek przy bestseller ciężko będzie to mniejszych ponieważ obrazek jest z karty produktu i tam też się zmniejszy, ale tłumaczę to sobie inaczej. Wystające czyli wyróżniające. tak samo jest w ostatnio dodane jak jest zdjęcie notebooka.

jeżeli chodzi o cloacking czy jeżeli będzie zapełniona odpowiednią treścią to też będzie podpadać?

po prostu tło przedłuż

Co do tekstu jest to sprawa firmy pozycjonującej. Spróbuje to przyciemnić do koloru tła.

A jeżeli mowa o bannerze. Trudno to będzie zmienić ponieważ już wszędzie istnieją w necie takie zdjęcia? Chociaż kwestia gustu;p

Chodzi mi o to, że to "logo" jest mało profesjonalne...

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Nieprofesjonalne logo, ale poza tym jest całkiem w porządku.

Oferujemy Państwu najlepsze laptopy, notebooki i tablety. Dysponujemy bogatą gamą produktów pochodzących od znanych i cenionych producentów. Polecamy wysokiej jakości laptopy Sony Vaio.

Kompletnie nieczytelne, celowo czy nie?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Wstawiał to firma od pozycjonowania i ogólnie celowo go zmniejszyłem i zmieniłem kolor czcionki bo wg mnie nie pasował

To juz lepiej to w title do strony głównej umiescic :/

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności