Skocz do zawartości

[Startup] Panel centralny SEOkatalog

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skrypt już otrzymałem i zainstalowałem :unsure:

Po "kupieniu" kodu loguje mnie do panelu i mam taki bład:

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 5 in /home/xxxxxxx/domains/xxxxxxxxl/public_html/administracja/index_adm_user.php on line 41

Dodatkowo moim zdaniem troche bez sensu jest stworzone wybieranie kategorii. Moim zdaniem powinna być lista katalogów i przy każdym możliwość wyboru X kategorii.

Obecnie jak widzę musze sam stworzyć zestawy a jak wiadomo kombinacji są setki.... ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Już poprawiłem. Błąd wynikał z tego, że zarówno dla konta zwykłego jak i kodu pokazywało ID i liczyłi ilość pkt - musiałem to poprawić.

Co do kategorii - jest to najlepsze moim zdaniem wyjście. Można w ten sposób np. wybrać tylko te kategorie, w tych katalogach w których chcemy aby wpisy były dodawane.

Co więcej, możesz sobie wybrać x kategorii. Nie musisz wybierać wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności