Skocz do zawartości

[Startup] Panel centralny SEOkatalog

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

seostuff2, mam wrażenie że jesteś już bardzo zdesperowany...

Niech będzie i na Nowy Rok (2012) wink.gif Ale tylko dzisiaj.

A dziś dajesz ponownie cenę 30 zł + 50% rabatu na pozostałe produkty... Trochę to mało poważne... :rolleyes:

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Wyglada obiecująco .Jednak kategorie i podkategorie to jednak masakra. Gdyby lista katalogów była zamknieta to jeszcze byloby do przełkniecia. Zrobisz raz i masz spokój. Ale ustaw na przykład 20 katalogów i za dwa tygodnie , albo za miesiąc postawisz kolejne 2-3 katalogi. I musisz robic wszystko od nowa. A za kolejny miesiąc znowu, bo postawiłes kolejne 2 katalogi. W chwili obecnej panel jest dobry dla posiadaczy kilku katalogów i nie mających w planie budowac nowych . Jesli zostanie tak jak teraz , bez mozliwości dodawania zestawów , a nie edytowania wszystkiego od początku , to niestety ale porazka. Wyobraź sobie ustawienie 50 katalogów z 20 kategoriami i 400 podkategoriami. Ile to klikania. A teraz chcę dołozyc kolejnych 5 . I co . Wszystko od początku? .

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Można mieć więcej niż 10 katalogów na 1 licencji ? Bo nurtuje mnie to pytanie a nie ma tutaj odpowiedzi. Chciałbym dajmy 100 katalogów podpiąc pod 1 panel, z tego co widzę, musiałbym mieć 10 paneli dobrze rozumiem ?

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Zmiany, zmiany, zmiany.. ;)

Co do zmian to tak:

1. Wyświetlanie nazwy katalogu

2. Edycja zestawów

3. Przy dodawaniu kategorii, jeśli wszystkie katalogi mają takie same - szybka opcja

Dajcie mi proszę czas, w tym tygodniu się tym zajmę i może dodam jeszcze jakieś ciekawe opcje o ile takowe się pojawią w mojej głowie (ktoś mi je podrzuci).

Co do ilości katalogów, jakie można podpiąć na 1 licencji.

Można podpiąć ilość bez limitu, ale szczerze i bez oszukiwania przyznam, że nie zalecam podpinania naprawdę dużej ilości. Preferowana liczba podpiętych katalogów powinna opierać się na max. kilkudziesięcu na 1 panelu. Oczywiście, jeśli ktoś ma do podpięcia wiele katalogów, bez problemu kupuje 1 licencje, a kolejną dostanie gratis (o ile faktycznie posiada tyle katalogów do podpięcia).

Ponadto, dla osób, które zakupiły u mnie skrypt katalogu CATKATALOG skrypt panelu jest darmowy - można napisać na seostuff@o2.pl, w emailu podać nazwe domeny, email czy coś co pozwoli mi zidentyfikować czy faktycznie jesteś właścicielem licencji.

Ważne - tylko dla osób, które kupiły licencje u mnie, a nie odkupywały od innych.

seostuff ->

1. Jak jest z bezpieczeństwem tego skryptu/chodzi o połączenie z seokatalogami. Żeby ktoś przypadkiem nie podpierdzielił danych do wszystkich seoków na raz.

2. Czy skrypt jest kodowany zendem czy ioncube(czego wymaga serwer pod niego ?), czy konieczne .htaccess(obsluga routingu ?), czy konieczna baza(mysql/sqlite ?)

3. Interesuje mnie tylko jedna opcja: ktoś dodaje 10 wpisów do 100 katalogów, a ja jednym klikiem zatwierdzam wpis we wszystkich katalogach na raz/lub go usuwam. Nic wiecej. Działa to tak ? ;)

Sorki ale nie czytałem od początku więc jeśli mozesz odpowiedz.

Pozdrawiam.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności