Skocz do zawartości

Skrypt katalogu Gwiazdor.pl

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

Najwyraźniej szwagier Dido jest autorem :pytajnik:

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Ja wiem, ale nie powiem. Pozdrowienia dla szwagra

To forum jest przeznaczone dla wzajemnej pomocy a nie dla własnego "Widzi misie?".

Jeśli nie możesz pomóc to wstrzymaj się o zdania i nie zaśmiecaj forum zbędnymi komentarzami.

Pytanie było proste - wytarczyło skierować zapytanie do admina serwisu.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

• 2 lata później...

Ponawiam pytanie:

Czy wie ktoś, na jakim skrypcie został oparty katalog stron Gwiazdor.pl

Moze ktos cos polecić? Najlepiej podobny do tego powyżej (moze byc platny). Nigdy się tym nie zajmowałem (katalogami), a nadarzyła sie okazja stworzenia ciekawego serwisu...

www.nicecoder.com - IndexU - seo, dobrze się indeksuje i ma neizłe możliwosci rozbudowy. (posiadam 10- licencji obecnie).

Płatny :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności