Skocz do zawartości

Czy to filtr na frazy?

przemo83

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mama taki problem. Ostatnio wypozycjonowałem pewną stronę do TOP10 google na popularne frazy: "studio graficzne" i "agnecja reklamowa warszawa".

Po czym, po dwóch tygodniach zdjałem linki z zaplecza i pozycje strony na te frazy wyleciały z topu, obecnie są na 3 stronie google.(wyleciały z topu po 7-9 dni od momentu zdjęcia linków)

Postanowiłem więc że znów wrzuce linki na te samo zaplecze i frazy wrócą do topu. Mimo to, jednak się tak nie stało.

Moje pytanie: Dlaczego frazy nie powróciły na poprzednie pozycje do topu? Czy to kara w postaci filtra za to że szybko zdjąłem linki? Jeśli tak, to jak długo muszę odczekać by frazy znów wskoczyły do topu?

Za wszelkie info z góry dzięki.

Po co zdejmowałeś linki z zaplecza? Jeśli to miał być test to chyba nie ten dział :D

3 strona google to nie jest tak źle, może to być tylko chwilowa czkawka, a nie filtr. Linkuj stronę dalej.

Pozycjonowanie Kraków - LinkJuice.pl

Wojciech Matuła, tel. 721 376 407

indeks parp 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności