Skocz do zawartości

problem z sicksubmitter

michal.lesczynski

Rekomendowane odpowiedzi

witam. kupilem od kolegi templatke do sick submittera. nie mialem wczesniej do czynienia z tym programem wiec wykupilem subskrypcje. kolega wyjechal w alpy na miesiac i nie ma go na necie, a ja nie mam pojecia jak zaladowac ta templatke. szukalem po necie, patrzylem na stronie, robilem ten ich wizard i nic. nie mam pojecia co robic, wlasnie zaczal mi sie kolejny miesiac wiec juz poszlo w bloto 40$ a ja ciagle nie wiem co i jak. plik jest duzy, ma prawie 12 mega, koncowka .sic.

na pewno dziala bo kolega mi wyslal 500 linkow na tej platformie z linkiem ktory mu podalem.

ja wypelniam te wszystkie pola typu profil, haslo do decaptchera, do tbs, i co z tym badziewiem zrobic? dziekuje za pomoc....

michal l.

1. Spróbuj wejść w zakładke Profile Submitter, Submitter -> Site List (tu znajdz ten skrypt *.sic) ; Zaznacz odpowiednio Register, Check Mail i Submit. ; Włącz Start

2. Jeśli po wczytaniu *.sic nie pojawią się linki tylko tzn że masz czystą templatke i potrzebujesz linków żeby je przetestować i wtedy:

a) Zakładka List Wizard : Select Tempalte -> tam dajesz tą templatke *.sic ; URL List -> Wklejkasz URLe; Create & Save.

;) Po wygenerowaniu nowego *.sic wracasz do kroku nr1 dając już nowy *.sic

To ma 12 mb, więc raczej nie jest to templatka.

Może warto podzielić to na mniejsze partie, 12 mb to bardzo duży plik (czysty tekst). Załadowanie tego może trochę potrwać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności