Skocz do zawartości

Która dodawarka do seoków

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Która automatyczna dodawarka do seoków jest najlepsza według was? Są obecnie 3 opcje do wyboru i takim niezdecydowanym osobom ten temat na pewno się przyda. Proszę o konstruktywne odpowiedzi.

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Polecam seocat

https://www.seocat.com.pl/

Aktualnie widzę że jest nawet promocja cenowa.

Sam używam od pół roku i jestem zadowolony. Prosta w użyciu.

Używam pod windowsem na localu.

Inne nie bardzo znam bo się nie interesowałem. Jak ja kupowałem dodawarkę to właśnie chyba była tylko ta jedna.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Używam pod windowsem na localu.

Skuteczność zależy od bazy. Jednak jak kupowałem np. kody do katalogów neona to średnio na 100 poprawnych dodań były może 2-3 błędy.

A co do katalogów które mają captachę to używam swojej bazy którą robię co jakiś czas i skuteczność dodania nowej strony do wszystkich katalogów mam ok. 90%.

Dodam także że jeżeli chodzi o pomoc techniczną to zawsze można liczyć na sprzedawcę owego softu. Pisałem już do niego kilka razy i odpowiedź otrzymywałem bardzo szybko.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

W związku z pewnym postem w innym wątku wycofuję swój post {proszę o skasowanie}

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W związku z pewnym postem w innym wątku wycofuję swój post {proszę o skasowanie}

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności