Skocz do zawartości

v7ndotcom elursrebmem

zero3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no jaq jestem za - wspolnymi silamy dalibysmy rady - tylko pytanie czy nas nie zdyskwalifikuja wiedzac ze uderzamy taka sila :D

tu by trzeba odpalic ze 3 domeny dla pewnosci ze ktoras nie poleci w kosmos - tez bym mogl przywalic linkami :P

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

No to co, kto się rejestruje w imieniu nas wszystkich? Ja proponuję, żeby to był ktoś z najbardziej doświadczonych (i zarazem wiarygodnych :D)

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Najwięcej to chyab zero3 szaleje w tego rodzaju konkursach... odkąd go znam to zawsze w czymś dłubie :D

Jak dla mnie BOMBA ... zreszta Kill nawet posta nie napisal ... moich 10 glosow oddaje na zero3 ... tylko czy ZERO3 sie zgodzi??

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności