Skocz do zawartości

Program Interwencja (Polsat) - pozycjonowanie

DamianL

Rekomendowane odpowiedzi

Znasz kogoś kto udostępnia swoje konta innym na forach ?

Trzeba żyć chyba jeszcze w erze przed internetem, żeby takie pytanie zadawać :)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

może nie jestem najtrzeźwiejszy akurat o tej porze, ale były viper pierd... isz jak struty z tym udostępnianiem kont,

ja z koyotkiem też kontakt miałem, nie oceniam nikogo wiedzy itd, bo się na tym nie znam, ale jak taka akcja wyszła to moim zdaniem wypada coś wyjaśnić, mnie jak ktoś pisze że mam chu...wy hosting to tego nie zostawiam bez odpowiedzi czy wyjaśnienia, tym bardziej bym nie zostawił jak by mi ktoś napisał że jestem oszustem.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

No, ja też popłynąłem @sławus. Kojot się wyłożył i tyle, niech mu seo złoże miękkim będzie... Amen.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

może nie jestem najtrzeźwiejszy akurat o tej porze, ale były viper pierd... isz jak struty z tym udostępnianiem kont,

ja z koyotkiem też kontakt miałem, nie oceniam nikogo wiedzy itd, bo się na tym nie znam, ale jak taka akcja wyszła to moim zdaniem wypada coś wyjaśnić, mnie jak ktoś pisze że mam chu...wy hosting to tego nie zostawiam bez odpowiedzi czy wyjaśnienia, tym bardziej bym nie zostawił jak by mi ktoś napisał że jestem oszustem.

Wyjaśnienie było i na maxroy (częściowo) i na jego blogu cóż nie wszyscy umieją czytać moje posty

boszzzz jak ja się cieszę, że nie piję od urodzenia i mam alergie na alkohol :)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

[...]boszzzz jak ja się cieszę, że nie piję od urodzenia i mam alergie na alkohol :)

Kto nie pije ten kapuje ;)

ps. A tego cudaka kojotka wyp...bym z tego formu i tyle. I to wcale nie z powodu jego przekrętów z kupionymi kontami, ale z jego pijarem na temat PiO. W co drugim zdaniu jest jakiś najazd na userów PiO. Nich sobie pisze co chce, ale do k... nędzy trochę umiaru - sama reklama swoich gów..ch produktów niech się odbywa na jego gó...m blogu, czytanym przez kilku zainfekowanych pajaców, ale niech w każdym poście nie najeżdża na modów/adminów/użytkowników PiO, bo na ch..a się go tutaj toleruje? By wykazać tolerancję tego forum? Ze szkodą dla całości?

Albo uczyńcie z niego ikonę branży, w końcu człek naznaczony - co rusz jakieś ogłoszenie o sprzedaży to się okazuje, że Radio Erewań - konta nikt nie sprzedawał tylko kojotek miał udziały w tym koncie i konkursie, kolejne ogłoszenie się okazuje, że nieprawda i w ogóle to opisze wkrótce na blogu. Na blogu, który słynie z moderacji i usuwania niepochlebnych/kłopotliwych pytań. Wyp...cie go i będzie spokój, zarówno z tematem szkoleń jak i nachalnym pijarem. W końcu mamy Nowy Rok i warto poczynić jakieś Noworoczne Postanowienia, nie tylko pe...skie i pozorowane, ale faktyczne! Tyle ode mnie, zrobicie jak chcecie.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

aż się boję domains'owi podpaść ... obiećuję, że będe grzeczny "inaczej" :)

Co do Procreate umowę widziałem, opisałem to na blogu jak również to, że można zdepozycjonować całość fraz powodując, że wszystkie Procreate traci całe top10. Dodatkowy fakt to sprawdzanie pozycji co np poniedziałek i wyciaganie z tego średniej na podstawie ktorej wystawiana jest fakturia ... jest to jakiś tam biznesowy model działania dający firmie korzyści finansowe. Dla mnie nieprzeczytanie tej umowy ze zrozumieniem to dramat - w przypadku ktory opisywałem na blogu jest to samo - klient nie zrozumiał umowy. Sama jest konstrukcja jest czytelna i zrozumiała. jest jeszcze coś: nie znając się na umowach korzystałbym z porad prawnika np online - już za 100-150 zł można przesłać umowę zeskanowaną i prawnik powie co jest cacy a co nie i wyda małą opinię do umowy.

Klient z opisywane bloga wypowiedział umowę ale przez 6 meichów musiał becelować w sumie ponad 10 kawałków netto...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jacy to wszyscy k***a SEOuczciwi i walczący z kanciarzami , wystarczy jeden papierek i sracie ze strachu pod siebie

sorry mam kaca

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

sorry mam kaca

nie ma za co ... ja też czuję miłość do sedesu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

aż się boję domains'owi podpaść ... obiećuję, że będe grzeczny "inaczej" :D

Co do Procreate umowę widziałem, opisałem to na blogu jak również to, że można zdepozycjonować całość fraz

Tylko w tym całym cyrku nie chodzi o to aby postępować dokładnie jak strona przeciwna ....

Potem pokemoniada forumnowa rzuca pomysły typu wypozycjonujmy polsat .....

Miałeś frazy ? trzeba było pokazać jak dobrali frazy i pokazać że są gówniane za pomocą narzędzi i takie coś opublikować.

Nikt nigdy nie będzie brał poważnie tego forum pomimo iż właśnie tutaj zagląda najwiecej fachowców z branży z paru powodów

niewiarygodności wypowiedzi/profili (to nie tylko kwestia kujotka czy ch...tka ale są osoby mające po kilka profili a pieprzące w weryfikowalności ...)

tolerowania takich użytkowników j/w ....

no sorrry ale jak ktoś ma traktować poważnie kolesia który p...oli farmazony raz z jednego a raz z drugiego konta albo jaka wiarygodność może mieć koleś p...lący o "dzierżawie/użyczaniu konta w świetle ofert kupna/sprzedaży tego konta ....

Dziecinada na całego ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Miałem frazy ale nie mogłem ich podać - prosił o to klient...

Ale prawdą jest to, że zmieniono jedynie title i weszły jak w masło w top1. Frazy były 3 i 4 wyrazowe, frazy klienta sztuk dwie nigdy nie weszły do top100

I o takich rzeczach trzeba pisać i informować , dzięki takim niesolidnym i nierzetelnym firmom jak Sunrise System czy Procreate rośnie grono "zadowolonych inaczej" klientów i takim jest potem znacznie ciężej uświadomić, że usługa się opłaca i że jest mozliwa do wykonania.

Cały problem w tym, że firmy tak postępujące rzeczywiście wywiązują się z umowy tylko wprowadzają w błąd i oszukują klienta przy doborze fraz/słów kluczowych - mechanizm działania takich firm jak Sunrise System czy Procreate jest prosty

1. wyznaczamy frazy łatwe do wprowadzenia w top (czyli takie o niskiej konkurencji ergo gó**o dające klientowi)

Nie wiem jak Procreate ale Sunrise System wprowadza frazy dające zerową odwiedzalność

2. wyznaczamy ceny za pozycje gdzie różnica w cenie top1 i top 10 to pare złotych natomiast różnica w trudności wprowadzenia na top i róznica w odwiedzalnosci masakryczna (co juz od razu nasuwa na myśl , że firma z góry nastawiona jest na wydymanie klienta...)

W przypadku Sunrise System najgorzym skurw****syństwem dla mnie osobiście jest to, że w swoich ofertach kładą nacisk na to niby jaka to jest etyczna fima gdy w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Piszą do klientów -

Analiza Pana serwisu wskazuje, iż jest Pan promowany przy pomocy

nieakceptowanej przez Google metody pozycjonerskiej opierającej się o

spamerskie linkowanie Pana witryny z podejrzanych i bezwartościowych miejsc

w Sieci

(https://googlepolska.blogspot.com/2010/10/dlaczego-swle-przekazujace-pageran

k.html).

Podczas gdy ich zaplecze to g...no warte precle, a działania firmy Sunrise System zostały określone jako łamiące wytyczne google dla webmasterów przez odwiedzającego to forum pracownika Google czyli Guglarza ...

Oczywiście jak rozczarowany ich usługami klient czy ktokolwiek inny opisze gdzieś ten preceder to spuszczaja ze smyczy swoich klauzyperdów też g...no znających temat i używających nieprawdziwych argumentów ...

Firma Sunrise System:

"Firma przyjazna klientowi " - strasząca klientów sądami i karami finansowymi

"Przedsiebiorstwo fair play" - rozsyłające kłamliwe "donoso-oferty"

"Rzetelna firma" - rzetelnie wykonująca umowę wprowadzenia w top fraz bez wartości i z zerową odwiedzalnością ..

Ale prawdą jest to, że zmieniono jedynie title i weszły jak w masło w top1. Frazy były 3 i 4 wyrazowe, frazy klienta sztuk dwie nigdy nie weszły do top100

Ja dostałem taką ofertę w maju 2011, wszystko jasno określone, od kiedy do kiedy płatne, kiedy można wypowiedzieć, gdzie i jak raporty.

Jedynie do czego można się przyczepić to jeden ptk. umowy i oczywiście zaproponowane frazy. Oczywiście wszystkie 10 to fraza+miasto. Trzy były 2 wyrazowe i najbardziej trafne(ale za to po 6m - top1 - 250 zł netto), Pięć - 3 wyrazowych o raz dwie - 4 wyrazowe, przy czym jedna to "słowo1 +słowo1(drugi raz to samo) +słowo2 +miasto".

Ptk. umowy który mi się nie podobał, dotyczył prawa do rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym, z karą 50% max sześciomiesięcznego wynagrodzenia za "czynności powodujące wykluczenie serwisu WWW Zleceniodawcy z wyszukiwarek internetowych lub znacząco obniżające ich pozycję(w szczególności wprowadzanie przez Zleceniodawcę lub osoby trzecie zmian w kodzie serwisu WWW lub pliku robots.txt".

Z tego chyba wynika, że znają dokładnie algorytm googla i znają każdą przyczynę zmiany pozycji. Z drugiej strony pod zmianę kodu można podczepić wszystko, od zmiany nr. telefonu po dodanie komentarza czy produktu w sklepie.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Z tego chyba wynika, że znają dokładnie algorytm googla i znają każdą przprzyczynę zmiany pozycji.

Hahahahaha

z tego na pewno wynika, że jedyne na czym się znają to na "dymaniu " na kasę klientów .....

Z drugiej strony pod zmianę kodu można podczepić wszystko, od zmiany nr. telefonu po dodanie komentarza czy produktu w sklepie.

w takich umowach i przy tej specyfice usługi to można nawet jak się ma dobrego prawnika wprawadzić zakaz dmuchania w monitor przy sprawdzaniu pozycji ..

Wy z tym kodeksem SEO na serio? :D Jakie będą warunki przystąpienia? Egzamin ustny? Pisemny? Praca i prezentacja? Miesięczny wkład w wysokości XX złotych? Na co się pieniądze rozdysponuje? Kto tym będzie rządził?

Zwolnijcie - jest milion sposobów żeby wyżej wymienione pomysły ominąć.

Odnośnie "niemożności zagwarantowania określonego miejsca". Zagwarantować, a utrzymać to dwie różne rzeczy, ale jedno drugiego nie wyklucza.

Wiem Beerbant, że chcesz klientom robić dobrze, ale jazdy w stylu "Firma Sunrise System jest xxxx" nie są odpowiednie (moim zdaniem). A że polują na klientów, którzy nie mają czasu i ochoty ich wysłuchać lub się nie znają - kwestia człowieka. Goście w komisach z telefonami też kręcą ile wlezie - nikt ich za to nie piętnuje, nawet jak się potem okaże że ich naciągnął. Za ładne słówka zamykać nie wolno.

Ale może to taka walka o klienta, nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności