Skocz do zawartości

Program Interwencja (Polsat) - pozycjonowanie

DamianL

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Lepiej późno niż wcale... Inna sprawa, że sam certyfikat Rzetelna Firma jest tak naprawdę wart tyle co...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Lepiej późno niż wcale... Inna sprawa, że sam certyfikat Rzetelna Firma jest tak naprawdę wart tyle co...

Potwierdzam wartość certyfikatu RF - w sumie wymyślili pomysł na katalog, a ludzie płacą kasę co miesiąc, żeby się tam znaleźć;)

Wypowiem się w kwestii którą wcześniej przeczytałem na tym temacie, czyli Dobro i zło, Czerń i Biel...Potter i Voldemort ;)

Każdy dostaje zapytania (mam taką nadzieję) dotyczące pozycjonowania i bardzo często jest też sugestia wyboru fraz. Dobra firma wybierze frazy generujące ruch, które przeważnie są już oblegane i rosną koszta zdobycia takiej pozycji.

Złe firmy wybiorą gorsze frazy, które wymagają kilkugodzinnego linkowania i już...Klient jest widoczny w TOP 10 i chwali się znajomym jaką to świetną firmę trafił, bo poprzednie oferowały inne frazy 3 razy drożej, a on już po tygodniu jest widoczny.

Jednemu klientowi odmówiłem wykonania pozycjonowania, bo według jego wytycznych nie było frazy, która by wygenerowała mu ruch (mała miejscowość i chciał w okolicznych małych wioskach być widocznym). Wysoka pozycja by nie miała odbicia w zyskach firmy więc nie miało to sensu.

Tyle, że moja firma wyjdzie przez to za zło, bo inna (Voldemort) ukaże ogromną moc w tych wioskach i będzie bajkować jaki to ogromny ruch mu wygenerują.

Podsumowując. W gronie SEO wiadomo która firma jest dobra, a która zła...Osoby nie mające wiedzy bardzo rzadko mają o tym pojęcie i niestety w ich opinii złe firmy, to te dobre.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

i jeszcze do nich linkują wink.gif

wyszło by z tego całkiem fajne zaplecze;D

Co Myślicie:

Etyka SEO Pozycjonowania

I tutaj uwaga drobna - ta srona jest w budowie i nie ma za dużo treści (większości podstron) i mogą się znajdować drobne błędy ;)

Za to się płaci, na ty się zarabia - więc to jest stronnicze i G warte tak samo jak PIT w turystyce

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Ktoś jeszcze :)

Chce kupić domenę i stworzyć mały serwis (prywatnie nie jako firma)

chyba o niczym nie zapomniałem

Co dopisać w sekcji "Etyka Klienta"

Jakub Jaworowicz

wczoraj jeden Klient się wypowiadał, że jedna z dużych firm seło wymaga od niego unikalności tekstów w preclach, zatem proponuję dodać, że Klient zobowiązuje się dodawać za firmę pozycjonującą wyłącznie dobre i unikalne teksty :)

dymna.jpg

wczoraj jeden Klient się wypowiadał, że jedna z dużych firm seło wymaga od niego unikalności tekstów w preclach, zatem proponuję dodać, że Klient zobowiązuje się dodawać za firmę pozycjonującą wyłącznie dobre i unikalne teksty :)

3) Klient nie będzie podejmował działań niezgodnych z zasadami wyszukiwarek, katalogów stron jak i innych serwisów w których samodzielnie zdobywa linki

4) W przypadku samodzielnego pozycjonowania strony nie powinien dodawać złej jakości tekstów oraz nie duplikować ich

Czekam na dalsze propozycje - mam do rozdania listę 300 linków dF z PR kupioną w listopadzie

Jakub Jaworowicz

wow tx

nawet sympatyczna lista ;)

Warta swoich pieniędzy co miesiąc taką wydają i kosztuje 27$ od sztuki ;)

Terazkupuje listę 100 gov z PR3+ za 50$ i zobaczymy najpierw muszę pocekać na wpłaty od klientów bo wydałem na TT Pro i rachunki ;)

Kto jeszcze chce listę :)

Jakub Jaworowicz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności