Skocz do zawartości

Program Interwencja (Polsat) - pozycjonowanie

DamianL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

powiem jedno a cyfromy polsat ma 3 miechy wypowiedzenia też nie doczytałem umowy i co byłem u rzecznika praw konsumenta i jest to całkowicie legalne i też nikt z polsat nie zgłosił się do mnie że kończy się umowa tylko w majestacie prawa podwyższyli abonamet i 3 miechy musiałem płacić ile płaciłe ale nie była to już cena promocyjna DLATEGO TRZEBA CZYTAC CO SIE PODPISUJE bo jak nie to lecą PLNY

czy ja dobrze zrozumiełem? 3 miesiące za free, a wypowiedzenie umowy 6 miesięcy?

czyli jesli ktoś nawet się zmieści w tych 3 miesiącach i wyśle wypowiedzenie to i tak 3 miesiące musi płacić ?

jak ktoś wyżej pisał... umowy trzeba czytać, tego w tym materiale brakuje, nie było pytania czy ci ludzie czytali co podpisywali?

Nawet jeśli przez tel. nikt nie mówił o późniejszych konsekwencjach to i tak zanim umowę się podpisze trzeba ją dokładnie przeanalizować.

te umowe akurat widziałem - w ciągu 3 miechów mas zokres bezpłatny i w tym terminie możesz wypowiedzieć umowę natychmiast (ze skutkiem natychmiastowym)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

te umowe akurat widziałem - w ciągu 3 miechów mas zokres bezpłatny i w tym terminie możesz wypowiedzieć umowę natychmiast (ze skutkiem natychmiastowym)

Tak było napisane w umowie lub ofercie ale praktyka była inna. Nawet jak ktoś umowę wypowiedział to i tak były problemy.

Umowy można sobie przeczytać tutaj: https://procreate.wyludzenia.info/web/guest/wzory-dokumentow

Najlepszy jest e-mail :peace:

==========================

Szanowni Państwo,

w nawiązaniu do rozmowy telefonicznej przesyłam Państwu ofertę na darmowy 90 dniowy test reklamy strony notes.pl w wyszukiwarce Google.

Bezpłatny i niezobowiązujący test pozwoli Państwu poznać efekty, które da Państwu pozycjonowanie w wyszukiwarkach internetowych, co pozwoli Państwu podjąć świadomą decyzję dotyczącą dalszych działań reklamowych Państwa firmy.

Oferta znajduję się w załączniku o nazwie "Darmowe_pozycjonowanie_strony_notes_pl.pdf"

Dzięki reklamie w Google:

- Państwa strona znajdzie się na wysokich pozycjach w wyszukiwarce Google dla słów związanych z Państwa działalnością, np. "programy dla firm mazowieckie".

- Na Państwa stronę trafią potencjalni Klienci, poszukujący produktów i usług oferowanych przez Państwa firmę.

- Zwiększycie Państwo przychód swojej firmy.

- Państwa firma stanie się bardziej rozpoznawalna wśród Państwa potencjalnych Klientów.

Aby rozpocząć reklamę w Google prosimy o wydrukowanie i przesłanie załączonej umowy:

- poprzez FAX na numer (61) 669 05 16, lub

- poprzez pocztę elektroniczną na e-mail: umowy@procreate.pl, lub

- poprzez Pocztę Polską na adres Procreate Sp. z o.o., Ul. Dąbrowskiego 75/43, 60-523 Poznań.

W razie jakichkolwiek pytań z chęcią udzielę Państwu wyczerpujących odpowiedzi.

P.S.

Jeżeli zdecydujecie się Państwo na skorzystanie z testu pozycjonowania i odeślecie do nas podpisaną umowę w ciągu 7 dni, otrzymacie Państwo dodatkowo darmowe pozycjonowanie w wyszukiwarkach Onet.pl, WP.pl, Netsprint.pl, Interia.pl oraz Szukacz.pl.

Lol, przecież nikt nie zgłosi się po usługę bez potrzeby. Lekarzy brali w kamasze i kajdany przez cały okres rządu wiadomej partii i jakoś wszystkich nie wyłapali. A ludzie dalej chorują i nawet bardzo chcą się leczyć. A w każdej branży są chętni na szybkie pieniądze. Na razie nawet amator jest w stanie wypozycjonować dowolną frazę na TOP. Za jakiś czas będzie to niemożliwe.

NADCHODZĄ ZŁOTE CZASY DLA BRANŻY SEO.

Czego wszystkim życzę w Nowym Roku.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Nie bronię Pro, bo nie lubię pracować za darmo i stosowanie "płatności za efekt" i "okresów bezpłatnych" psują rynek.

Ale:

- Pro zawiera umowy z PRZEDSIĘBIORCAMI, którzy w prawie cywilnym traktowani są trochę gorzej. Przedsiębiorca prowadzi własny biznes i jest za niego odpowiedzialny. Jak nie czyta umów albo nie pamięta o terminach, to już jego problem. Jakoś nikt nie zapomina o terminach US i ZUS.

- Jeżeli przedsiębiorca zawiera umowę pod wpływem impulsu i miłej pani przez telefon, to sorki, sam sobie jest winien

Zupełnie nei rozumiem dlaczego wyludzenia.info zaznaczyl na czerwono darmowe. Skoro tak czyta ofertę to przepraszam ale stawia się na poziomie analfabety który nie umie czytać albo pazerniaka, który zbiera darmowe łajno. Tanie mięso psy jedzą. Przedsiębiorca powinien umieć czytać ofertę i umowy.

Bezpłatny i niezobowiązujący - czytać umowy. Par 6 i 7 umowy jasno opisuje co się dzieje. Panowie "oszukani" przez Pro to przykład "biznesmenów" którzy nie umieją prowadzić swoich firm. Sorki - nie czytam umów, ponoszę konsekwencje.

A wypowiedzi panów, którym pozycjonowanie nie przełożyło się na wzrost biznesu, są po prostu żałosne. Tak samo jak Ci panowie. Jak można patrzeć na efekty pozycjonowania jeżeli takiego pozycjonowania nie było? W umowie jest info, ze co miesiąc dostają raport: brak raportu, niedotrzymanie umowy i zrywamy. Jeżeli nie przekonuje mnie działanie marketingowe, to go nie podejmuje. Jeżeli działanie marketingowe nie przynosi spodziewanego efektu, to je kończę.

Dobra- wracam do roboty :peace:

nie obrażaj psów

PS pełne poparcie (debile nie potrafią czytać a polsat wyczuł sensacje)

jeszcze sobie edytuje moj biznej tylko opiera sie na necie idaje sobie swietnie rade a moge powiedziec jestesmy jedna z najlepszych firm w regionie

Nie bronię Pro, bo nie lubię pracować za darmo i stosowanie "płatności za efekt" i "okresów bezpłatnych" psują rynek.

Jak nie czyta umów albo nie pamięta o terminach, to już jego problem.

Problem w tym, że nawet jak ktoś czyta i pamięta o wypowiedzeniu i składa takie wypowiedzenie w formie i terminie określonym w umowie - a mimo to firma P próbuje go oszukać. Zapiera się rękami i nogami aby wyciągnąć kasę także od takich firm. Takie przypadki są opisane na wyludzenia.info.

jesli wystawili im faktury, to znaczy ze robili pozycjonowanie, bo wg umowy kasuja tylko za pozycje 10+

poza tym ta umowa nie jest jakos skomplikowana.

nie bede sie wypowiadal co do "lewych" praktyk, gdyz nie mam z nimi do czynienia

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Z tego co się orientuję, to jedyną formą wypowiadania umów na odległość jest list polecony z potwierdzeniem odbioru. Albo mail z potwierdzeniem - prosimy adresata o informację, że potwierdza odbiór maila i przyjmuje do wiadomości wypowiedzenie umowy. Ale papier jest papier. I na prawdę nie przekonuje mnie tłumaczenie, że ktoś wysłał maila z darmowej skrzynki i myślał, że to załatwia sprawę - to właśnie pokazuje poziom "biznesmenów".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności