Skocz do zawartości

Program Interwencja (Polsat) - pozycjonowanie

DamianL

Rekomendowane odpowiedzi

Jedyne informacje o tych aferach zostały na PiO i forum Google ....

nie jedyne, choć większość jednak wymiękła przed magicznym słowem: "sąd".

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dużo szumicie nic nie robiąc a potem sie dziwicie, że taka a nie inna informacja o branży idzie w świat ...

Sprawiedliwości trzeba oddać właścicielom tego forum, iż uchował się wątek o Procreate.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=106584 i zazwyczaj był w tym roku w top3. Z tego też powodu zastanawiające jest, że ciągle wiele osób nie wygooglowało nic na temat Procreate (i podpisało umowy).

A na waszych blogach to faktycznie niewiele, ja widziałem dwa miejsca gdzie było coś o firmie P.:

https://seo.zgred.pl/darmowe-pozycjonowanie...zytaj-umowy-899

https://www.blog.gdaq.pl/2009/07/sprawdzeni...-pozycjonowania

To,ze ktos np usuwa informacje o SS to nie oznacza,ze ktos popiera dany model biznesowy.To oznacza tyle,ze np nie chcial bawic sie w sad.

Środowisku brakuje mechanizmów "samooczyszczania się" ...można tak formułować informacje, aby nie narażać się na procesy sądowe :). Czy więcej info na blogach by wiele zmieniło - nie wiem, ale zawsze to coś.

Wg. mnie w umowie jest wszystko napisane jak powinno być. Gdy ktoś ją przeczyta wie na czym stoi. Nie wiem skąd taka afera, w artykule cała branża SEO została przedstawiona jako banda naciągaczy, którzy w zasadzie są niepotrzebni a ich działania o kand D można rozbić bo nic dobrego dla danej firmy nie przynoszą. Wg. mnie ci którzy byli w tym artykule "pokrzywdzeni" to ludzie, którzy nie czytają ze zrozumieniem, dodatkowo chcieli coś co im nie jest tak naprawdę potrzebne, ale że było za free to "a co tam...". Jeśli ktoś potrzebuje pozycjonowania to wie coś na ten temat i sam sobie znajdzie firmę, która mu ta usługę przygotuje i wykona. ProC może i nie działa ..um sam nie wiem jak to nazwac .. etycznie? Ale wg. mnie zgodnie z prawem, co więcej moim zdaniem ich działanie jest poparte sformułowaniem: są barany to trzeba ich strzyc :)

pozdr.

To oznacza tyle,ze np nie chcial bawic sie w sad.

To oznacza jedynie to , że jest tchórzem nie potrafiącym wziąć odpowiedzialności za własne słowa.

w artykule cała branża SEO została przedstawiona jako banda naciągaczy,

pozdr.

tylko dla tych co nie potrafią czytać ze zrozumieniem :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tak może nie w temacie ale w temacie stopka Xann-a

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Co się stanie po 3 miesiącach ? - to samo co w/w firma więc zjawisko jest dość mocno wykorzystywane i jak to się mawia "żadne pieniądze nie śmierdzą". Tak czy siak zamiast od razu lamentować jak to polsat zjechał branżę SEO tak lepiej popatrzyć na swoje podwórko i zająć się dobrym SEO bo dużoooo w tym jest prawdy i zjawisko opisane w reportażu występuje na większą skalę niż 1 czt 2 firmy

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zgadzam się z beerbant, trzeba bronić swego do końca, jeśli prawda jest po naszej stronie. Inaczej to tylko czcze przechwałki.

@mol: Podoba mi się Twój luźny pomysł. Była już ptasia grypa, kretyn i polsatowi za kevina też się coś należy. Nie oglądam telewizji, ale w święta pojechałem do dziewczyny i podczas kolacji leciał akurat polast i od prowadzących padł tekst: Święta bez KEVINA to kpina:) I niech mnie ktoś przekona, że warto oglądać tv:)

"kojotek" czy jak Ci tam, Ty lepiej nie zabieraj głosu bo

Profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych - darmowy audyt strony oraz gwarancja pierwszej pozycji
........

pytanie czy informujesz zgodnie z prawdą swoich klientów o metodologii pozycjonowania pozostawię jako retoryczne ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beerbant - nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi więc przełożę ją z polskiego na "nasze"

Problem nie dotyczy tylko 1 firmy ale cała branża jest zdominowana takimi czy innymi kruczkami mającymi za cel obniżenie kosztów własnych kosztem jakości i u każdego na podwórku znajdzie się przypadek nie zadowolonego klienta etc - od Xanna mam już 4 klientów którym zrobił taki rozpizd że głowa mała - w dwóch przypadkach domeny do wymiany musiały iść a dwa starają się wyjść z tony pkt e-weba które Xann i jego wspaniała ekipa profesjonalistów przypakowała z g..m efektem

SEO jest psute w PL nie przez umowy takie czy owakie tylko przez to że ludzie obniżają ceny i walka jest ceną a nie jakością - jak już z ceny się nie da zejść zostają tylko wałki amen.

Podsumowanie - winna jest cała branża seo a szczególnie dzieci neo które rozpoczęły walkę cenową a wielcy poszli za nimi i się rozpoczęło

PS: Ja nie oferuję pozycjonowania za FREE oraz za 10 zł tak więc ..... - poza tym nie mylmy sloganów reklamowych z umową 3 miesiące FREE potem .... każdy wie co jest potem

Jak w/g Ciebie problem leży po stronie całej branży (z czym nie sposób się nie zgodzić bo sami dajemy na to przyzwolenie) to może niech każdy zacznie od siebie ??

Ponadto (bez urazy) ale osobiście uważam, że kto jak kto, ale Ty raczej jesteś w ogonie tych którym należy wierzyć (wiesz co mam na myśli , abstrahuje od Twojej wiedzy programistycznej) .

edytowane

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry975508 - prosze bardzo - kolejny cwaniaczek mylący marketing szeptany z uprawianym przez siebie marketingiem szemranym .... Teraz rodzi się pytanie czy myli z własnej niewiedzy w temacie czy chce naciągnąć klientów ...

@Beerbant

Myli z własnej niewiedzy (wiem bo kiedyś zadałem kilka pytań, które wyjaśniły wszystko).

eM

Ps.

Odniosę się do:

"gwarancja pierwszej pozycji"

Firma mająca odpowiednie zaplecze lub narzędzia (lub jedno i drugie) JEST w stanie zagwarantować TOP1 przez długi okres czasu.

Kwestia kasy.

I nie pieprzcie, że się nie da. Na wiele fraz można dosłownie ułożyć wyniki. Pozycja po pozycji.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Beerbant

Myli z własnej niewiedzy.

eM

mam nadzieję :)

@Beerbant - zupełnie nie wiem o co Ci chodzi z ogonem (czyżby zaczepka do kolejnej wojny ?) - stwierdzam fakty i nic więcej czy komuś to pasuje czy nie taka prawda.

Dajesz chłopie gwarancje pierwszej pozycji i nie wiesz o co chodzi ?? Heca z kupnem konta nie służy wiarygodności niestety. Wojen mam dosyć - uczestniczyłem w dwóch, w czasie pierwszej prawdopodobnie nie było jeszcze Ciebie na świecie a druga Ciebie jako berbecia mało interesowała :) (bez urazy) :D

Firma mająca odpowiednie zaplecze lub narzędzia (lub jedno i drugie) JEST w stanie zagwarantować TOP1 przez długi okres czasu.

Kwestia kasy.

I nie pieprzcie, że się nie da. Na wiele fraz można dosłownie ułożyć wyniki. Pozycja po pozycji.

ułozyć wyniki zgoda ale dawanie gwarancji na coś co jest zależne od Ciebie najwyżej w kilkudziesięciu procentach to nadużycie (dasz gwarancje niezmienności algo i stałości SERPów ??Dasz gwarancje, że nie pojawi się na horyzoncie bogatsza firma ?? Z lepszym zapleczem ??)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności