Skocz do zawartości

Program Interwencja (Polsat) - pozycjonowanie

DamianL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
del cytat

nie sprawdza się w paru przypadkach, np: "nigdy nie umrę" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Krzysiek. Błąd natury logicznej.

Bez względu czego by to nie dotyczyło, nie powinieneś (a robisz to na własne ryzyko) samodzielnie gwarantować funkcjonowania pewnego modelu działania firmy zewnętrznej, w szczególności wtedy, gdy nie jest ona od Ciebie finansowo zależna w wysokim stopniu - a nie jest. Nie ma znaczenia nasza dyskusja co do title, stopek, czy dowolnej kwestii. Ktoś może w firmie X, Y lub Z zmienić regulamin, a zmieni go wtedy, jeżeli na tym więcej zarobi. Bez względu na to, co Ty myślisz. Przykładowo, parę lat temu nikomu nie przeszło przez myśl, że ktoś może być tak bezczelny, żeby zakazać umieszczania linków na stronach (a realnie, jak widzimy, jednemu na to pozwoli, a innemu nie) - dzisiaj jest to faktem. To co napisałeś, jest IMO bardzo, bardzo ryzykowne*.

Pozdrawiam, J.

*- w szczególności gdy jest podparte karami umownymi.

pozostanę przy swoim , jestem dziwnie spokojny, że żadne moje działania nie dawały/dają/bedą dawać powodów do zbanowania witryny ;) ale dzięki za cenne uwagi ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panowie wątek nam nie co zszedł z toru. Proszę o komentarze dotyczące emisji programu oraz jej skutków. Co moglibyśmy zrobić by utrzeć nosa Polsatowi i pokazać, że pozycjonowanie naprawdę przynosi efekty?

Skutek tego jest żaden, sprawdź sobie godzinę emisji8, sprawdź kto w tych godzinach ogląda, sprawdź sobie jaka jest ogólna liczba docelowa oglądaczy ;).

Jeden z dowodów na to, że pozycjonowanie przynosi efekty umieściłem tutaj https://seoinfo.edu.pl/oplacalnosc-pozycjonowania/ , w miarę wolnego czasu będe się starał więcej dowodów "namacalnych" umieszczać , zarówno w temacie opłacalności jak i przekrętów stosowanych w SEO

nie wiem co macie do materiału polsatu. przecież oni nic złego nie powiedzieli na naszą branżę.

Pokazali złe działania firmy procreate, która poprzez swój dział telemarketingu i świetnie opanowany rachunek prawdopodobieństwa działa jak działa. A Klienci (wiem to przykre) nie czytają umów i wpadają w takie oto niemiłe sytuacje.

Na Świadomych Klientów, którzy wiedzą czego chcą i którzy wiedzą, że za usługę się płaci i "za darmo umarło", materiał ten nie będzie miał żadnego wpływu.

Świadomy Klient nie bierze usługi za namową nie znanego im telemarketera.

Przynajmniej ja mam takie odczucia i doświadczenie.

Bardziej mnie martwi, że taka firma procreate mocno reklamuje się w ostatnim Raporcie Wyszukiwarek w Interaktywnie.com, który miałem wrażenie, że dotychczas był robiony przez osoby które znają się na branży.

Bardziej mnie martwi, że taka firma procreate mocno reklamuje się w ostatnim Raporcie Wyszukiwarek w Interaktywnie.com, który miałem wrażenie, że dotychczas był robiony przez osoby które znają się na branży.

nawet sumienie da się kupić ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Sprawdź sobie jak , gdzie i co wypisuje o sobie firma Sunrise System to dopiero spadniesz ze stołka :D (nadmienię , że piszą o sobie, że są pierwszą w PL firmą zajmującą się pozycjonowaniem sic!) a ich ostatni chłyt marketingowy czyli analiza SWOT witryny dla klientów to już perełka i nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :D

@ Zgred +1 i redukuje Ci jedną z flaszek jakie mi wisisz :P

Na zmianie nazwy starego bełkotu marketingowego ??

co ciekawsze mój klient ze sklepem dostał praktycznie (różniła się oczywiście liczbą bl itp) identyczną :D

ale odnośnie grafiki, bingi, wp itp inne rzeczy - były słowo w słowo te same.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności