Skocz do zawartości

Optymalizacja-czyli co?

lopez20

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekaw jestem która z firm ci takie propozycje dała?

Title za długie

Marnujesz też w nim miejsce na rzeczywiście istotne elementy (frazy).

Description rzeczywiście do d...

Dla zdjęć też nie do końca zgodzę się, trzeba ustalić konkretną konwencję nazewnictwa i trzymać się tego, spokojnie można nawet wpakować 4-5 fraz, a w altach wpakować kolejne, ale tak aby nie przesadzić, gęstość całkowita się liczy więc po takich zabiegach użycie narzędzia do badania gęstości słów kluczowych to podstawa.

Do pozostałych punktów również można się przyczepić ale nie będę się gimnastykował, niech się męczy ten kto to zaproponował ;)

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tekst na pomarańczowo to odpowiedź firmy która wykonuje mi stronę.

Może nie rozumiem ale jestem totalnym laikiem w temacie www. Jeżeli chodzi o frazy podałem frazy ogólne i miasta lokalne chodziło mi o połączenie ich----> np. projektowanie wnętrz wołomin, projektowanie wnętrz ząbki, ... itd. Jeżeli to jest zły sposób to nie mam pojęcia jak to zrobić a firma która bierze za to pieniądze nie wie chyba jak to zrobić.

Je jeżeli chodzi o teksty na stronie głownej to leży to po mojej stronie niestety w chwili obecnej nie mogę się tym zająć. Czy w takim przypadku zrezygnować ze zdjęć i dodać kilka linijek tekstu z odnośnikiem do podstrony?

Sam nie poradzę sobie z tematem. Zleciłem to firmie która jak twierdzi ma 8lat doświadczenia. Liczyłem na to że zrobią to dobrze a sprawdzenie będzie tylko formalnością. Niestety nie mam czasu na czytanie a gdyby było inaczej zrobił bym to sam ale wszystkiego nie można zrobić samemu.

nowywseo ja nie muszę optymalizować strony.... nie znam się na tym i dlatego zlecam to fachowcom... a jacy z nich fachowcy to chyba widać. Mam teraz problem jak z tego wybrnąć i nie wiem co dalej. Tyle dobrego że chociaż dzięki niektórym z Was strona chociaż trochę się wyprostuje.

Firma która to zrobiła jest w prawym dolnym rogu strony....

No firma się nie popisała...

Nawet po wytknięciu błędów nie zrobili prawie nic poprawnie. Musisz liczyć, że ktoś uczciwy się znajdzie tutaj i ich wypunktuje w odpowiedniej cenie.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

prowokacja

Nie bardzo rozumiem jak architekt nie ma na pozycjonowanie. Sądzę, że frazy lokalne to max 1000 netto.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Początkujący... nie rozpisując się dalej a swoją droga na mój rynek pozycjonowanie jest zbędne

Mam pytanie z innej beczki a mianowicie wiele osób na forum posiada link po kliknięciu na który zostaniemy odniesieni na witrynę bez konieczności kopiowania i wklejania. Jak Napisać taki link?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności