Skocz do zawartości

Katalogi warzywne

piffko86

Rekomendowane odpowiedzi

Tworzę właśnie serię katalogów, których motywem przewodnim jeśli chodzi o domeny są warzywa. Docelowo katalogów będzie 10 i postawione zostaną na skrypcie seokatalogu. Główne kryterium przy rozpatrywaniu wpisu to jego unikalność. Opis nie musi być długi, wystarczy minimum 150 znaków.

Bardzo prosiłbym o opinie na temat pierwszego katalogu:

www.pietruszkowy.com.pl

Będę wdzięczny za wszelki konstruktywne uwagi. Szczególnie zależy mi na tych krytycznych. Na podstawie waszych uwag zostaną wprowadzone poprawki i stworzone zostaną kolejne katalogi.

Na zachętę 5 kodów GOLD

forum1

forum2

forum3

forum4

forum5

P.S.

Nowe wpisy będę rozpatrywał dopiero w nowym roku, gdyż jutro rano wyjeżdżam na 4 dni i nie będę miał dostępu do internetu.

Serwis o tematyce Medal of Honor. Serdecznie zapraszam nie tylko fanów.

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam!

Katalog bardzo dziwny, co najmniej.

Kategorie w ogóle nie widoczne (zasłonięte obrazkami)

przy dodawaniu wpisu captache całkiem ukryte musaiłem użyć pokaż link i dopiero wtedy przepisałem.

Pierwszy kod wykorzystałem, proszę o moderację jeszcze dzisiaj ;-)

Nowoczesne Ogłoszenia Jasło

kod silwer jest u Ciebie mocniejszy niz gold - mozna go dodać do ......... 51 kategorii no i cena wg. opisu ma byc 1 zł a faktycznie trzeba zapłacić 3,6 popraw to i podeślij golda za sugestie na priw

pozdrawiam

dziękuję za kodzik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności