Skocz do zawartości

Katalogi warzywne

piffko86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wpisy nie zostały usunięty i ciagle znajdują się w katalogu Pietruszkowy.com.pl

Po prostu podczas stawiania nowego katalogu przeniosłem bazę z katalogu poprzedniego czyli pietruszkowy.com.pl by zachować te same ustawienie i konfigurację katalogu. Jednak z powodu wymagań regulaminu czyli unikalnego opisu zmuszony byłem usunąć wszystkie wpisy, które zostały przeniesione wraz z bazą.

Przepraszam za zamieszanie

Serwis o tematyce Medal of Honor. Serdecznie zapraszam nie tylko fanów.

@ronin

Mogłem tak zrobić. Wszystko z niedopatrzenia wynikło.

Na szybko postawiłem pozostałe 9 katalogów warzywnych. Na razie katalogi postawione zostały na darmowych skórkach, każda z jednym linkiem w stopce. Wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem niż standardowa seokatalogowa skórka. Na bieżąco i stopniowo będę zmieniał skórki na swoje własne.

Przypominam, że w katalogach wymagane są unikalne opisy stron, a minimalna długość opisu to tylko 150 znaków.

Katalogi na darmowych skórkach:

burakowy.com.pl

czosnkowy.com.pl

pomidorowy.com.pl

kapusciany.com.pl

kalafiorowy.com.pl

rzodkiewkowy.com.pl

marchewkowy.com.pl

ogorkowy.com.pl

paprykowy.com.pl

Wcześniej postawiony katalog:

pietruszkowy.com.pl

Zapraszam do dodawania wpisów!

Serwis o tematyce Medal of Honor. Serdecznie zapraszam nie tylko fanów.

Niestety przykro nam ale Twój wpis....................... (www..................pl) został usunięy z Paprykowy.com.pl - Rygorystycznie moderowany katalog stron.

Robiłem wpisy za pomocą synonimów (co 2-3 wyrazy synonimy) wiec nie ma opcji by był nieunikalny a mieszam go jedynie 5 razy, a mając swoją stronę w 2000 katalogów cięzko by jakieś słowa się nie powtarzały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności