Skocz do zawartości

Szpilki, szpileczki, szpilasy.pl

Nomadowy

Rekomendowane odpowiedzi

Szpilasy.pl - skrypt oparty na czymś podobnym do demotów czy kwejka.

Tematyka: szpilki, buty na obcasie.

Dla kogo: dla pozycjonujących sklepy internetowe z butami.

Zasada działania: Dodajemy fotkę szpilek, a także link do strony głównej sklepu lub do podstrony z pokazanym towarem.

Korzyści: link oraz (mam nadzieje) ruch z serwisu. Serwis jest linkowany na frazy związane ze szplkami a także liczę na ruch z google images

Wymogi co do tytułu: tytuł opisujący zdjęcie (np. Szpilki McQueen)

Wymogi co do nazwy zdjęcia: żadne foto01.jpg tylko opis tego co jest na zdjęciu (np. szpilki-mcqueen.jpg). Żeby pokazywało się w google images :)

Wymogi co do źródła: można wpisać Internet, można wpisać nazwę sklepu

Wymogi co do linku: link podawany jest w formacie html (<a href="https://link.pl/podstrona">Anchor</a>)

Wszystkie wpisy są moderowane. Nie przejdzie nic co nie dotyczy szpilek.

BEZSENS = strony są pozbawiane tradycyjnej treści, utrzymana w klimacie skrajnego zerowego poziomu inteligencji i podkreślające bezsens jej egzystencji

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

BEZSENS = strony są pozbawiane tradycyjnej treści, utrzymana w klimacie skrajnego zerowego poziomu inteligencji i podkreślające bezsens jej egzystencji

Tradycyjne treści są w katalogach i preclach. Niestety ale kwejk i demoty działają. Serwis ma działać i zarabiać na odsłonach generowanych przez userów.

Nie nakłaniam i nie namawiam tylko informuję - jeżeli ktoś jest branżowy i chce zyskać dodatkowy link to zapraszam.

... jeżeli ktoś jest branżowy i chce zyskać dodatkowy link to zapraszam.

Czyli sądzisz, że serwis utrzymuje nawet jakąś tematyczność? Na jakiej podstawie? Zdjęć?

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Title, opis zdjęć, tekst w stopce - myślę, że to zapewnia jakąś tam branżowość. Dodatkowo mam nadzieje na ruch na sklepy ze strony.

Żeby było jasne: nie zastąpię katalogów i precli oraz stron zapleczowych. Jest to sposób na urozmaicenie linków przychodzących.

Żeby było śmieszniej: ruch już teraz wygenerowany zapewnia mi utrzymanie strony ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności