Skocz do zawartości

[Sprzedam] Katalog Blogów

beybe

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog Najlepsze-Blogi.pl istnieje od maja 2009, przez okres pierwszych ośmiu miesięcy osiągnął PR4, a w marcu 2010 uzyskał PR5, który utrzymywał się do listopada 2011, przy ostatniej aktualizacji spadło do PR3

Z powodu braku czasu zaniedbałem katalog - są duże szanse na przywrócenie dawnej wartości - zmoderować wpisy, wykupić lub pozyskać nowe linki i wszystko wróci do normy...

Przez cały czas w Google było zaindeksowanych około 15000 podstron, ale od kiedy przestałem moderować to wiadomo że ta ilość spadała,

Odwiedzalność obecnie to ok 60uu/dzień (kiedyś 500uu/dzień), Ilość BackLinków w Google waha się od 70-130, w Yahoo ok. 13tys

Katalog jest podlinkowany z setek silnych blogów - linki są cały czas aktywne (wpisy premium)

Katalog ma bardzo duże możliwości zarobku:

Reklamy kontekstowe (AdSense)

Linki pozycjonujące

Wprowadzenie wpisów premium

Pod poniższym screenem można zobaczyć pozycję katalogu (proszę zwrócić uwagę na ilość wyników - a zawsze była pierwsza pozycja)

Screeny z sierpnia 2011: https://najlepsze-blogi.pl/pozycje.png

Ja zarabiałem na AdSense i linkach pozycjonujących - nigdy nie umieszczałem więcej niż 5 linków wychodzących, żeby nie zepsuć pozycji.

Katalog miał ogromną moc - wykupione linki zyskały do 70 BL w Google z mojego adresu

Wszystko udokumentowane - zarobki, statystyki, itp.

Do tego dochodzi jeszcze subdomena ranking.najlepsze-blogi.pl = PR2

Sprzedaję: domenę, skrypt, cała zawartość strony (wszystko oprócz serwera - pomogę w przeniesieniu)

Co do ceny.. proszę o propozycje - rozważę każdą.

Więcej informacji:

e-mail: mateusz789@o2.pl

PW

lub najlepiej GG 7499988

button1.gif - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności