Skocz do zawartości

zabytki.pl

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w kazdym badz razie czekam na wynik tego sporu. Z jednej strony, poszkodowany wlasciciel ktory ciezko pracowal nad marka jaka stala sie www.zabytki.pl - z drugiej strony tak jak lordbart pisze, "handlarz" w legalny sposob wykupil ta domene. A caly spor wg. mnie nikt nie rozsadzi dopoki nie odnajda 3 osoby czyli bylego rejestratora. Mysle ze to bedzie precedens

Ps.

Z microsoft to inne buty bo to nazwa wlasna firmy.

Ten spór o domene przypomina mi wczorajszy raport "Interwncji" kiedy to człowiek po 6 latach dowiedział się, że nie może mieć dzieci, a Płacił Alimeny na Dziecko (które nie było jego). Poszedł do sądu i teoretycznie już przegrał (bo Polskie prawo mówi, że można 1 rok po uznaniu alimentów zgłosić się z twierdzeniem, że nie jest się ojcem). Nie ma to jak Polskie prawo :(

ee tam chamstwo,

jestem chamem - przejąłem e-mail.pl, bo ktoś nie przedłużył, i moze mam oddać bo się komuś przypomni za miesiac, że jednak ją chce dalej ??

Jak mówiłem gośc miał co najmniej 30 dni na przypilnowanie domeny: DWA TELEFONY :(!

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

lordbart ja swoja wypowiedzia nie chcialem obrazac konkretnych osob.

Wiesz, gdyby facet sie znal to pewnie by to zalatwil dwoma telefonami, a moze akurat wyjechal? Fakt, faktem to jest jego wina gdyz nie zaplacil faktury.

Teraz mamy druga czesc, osobe ktora ten fakt wykorzystala. I nie przekonasz mnie, ze ktos nie byl swiadomy tego czego robi (mam na mysli "handlarza").

Jest to po prostu z xxxx i juz.

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Wiesz, gdyby facet sie znal to pewnie by to zalatwil dwoma telefonami, a moze akurat wyjechal?

30 dni żeby się zorientować, ze nie działa strona i konta pocztowe to chyba wystarczajaco dużo !

pewnie, że wiedział ( handlarz ) od tego jest "handlarzem"

Jakbym Ci dał info ( hipotetycznie ), ze hosting.pl zwolni sie za 3 dni, i możesz ją mieć za 39 pln, nie wziąłbyś ??

żeby było jasne, szkoda mi gościa, ale jakbym miał okazje też bym kupił zabytki.pl

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Ja tutaj muszę się zgodzić z Lordbatem.

30 dni to jest wystarczająco czasu na zorientowanie się i zadbanie o to aby coś na czym nam zależy było dalej nasze.

Jeżeli ktoś tego nie zrobił w przeciągu 30 dni to znaczy, że się tym nie zainteresował bo mu nie zależy, albo tak bardzo mu nie zależy, że nawet tego nie zauważył.

Tutaj raczej wszyscy interesują się domenami, hostingiem, stronami interentowymi (takie już to forum jest :( ). Czytamy różne fora, jesteśmy na usenecie itd...

Czy ktoś z Was słyszał o problemie tego człowieka przez te 30 dni jak domena mu nie działała i nie mógł jej odnowić?

Ja nie słyszałem i wątpie aby ktokolwiek słyszał. Gdyby tak było to chyba każdy by mu poradził co ma zrobić, skoro sam się nie zna.

zapewne wlaściciel zorinetował się, że mu strona nie działa jak mu przestała działać, jednak zamiast wtedy zrobić takie wielkie halo jak teraz, to pewnie myślał, że zrobi to bez kosztów, tj. 39zł :( a tak teraz to ani domeny nie ma, prawnik też kosztuje...

uwaga jest odwracana od pierwotnego wynowajcy, tj. tej firmy co padła...

głupio się znaleźć w takiej sytuacji, sam nie wiem co bym zrobił, dlateg też na pulpicie mam pliczek z listą wszystkich domen i ich teminem wygaśnięcia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności