Skocz do zawartości

web-tools.pl numer 1?

RybakWedka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaraz zaraz... ale przeciez w Google Webmater Tools są statystyki pozycji w dodatku o wiele ciekawsze niż to co proponują inne rozwiązania. Mamy ilość wyświetleń naszej strony w wynikach wyszukiwania, ilość kliknięć oraz pozycje na wszystkie słowa kluczowe z podziałem na poszczególne dni.

Tysiące słów kluczowych w dodatku za free prosto od Google...

pozycjonuj.png

Uważasz że te dane są wyssane z palca ? :)

Pamiętaj że wyniki wyszukiwania są spersonalizowane, zależne od połozenia geograficzne, języka itd. Jak dla mnie Google Webmaster Tools to jest najbardziej wiarygodne źródło wiedzy o pozycjach w wyszukiwarce :shout:

pozycjonuj.png

Nie no jasne, ale nie który pozycje wg GWT są tak abstracyjne, że głowa mała. Będę musiał to kiedyś na spokojnie sprawdzić, bo jakoś nigdy się w to jeszcze nie zagłębiałem.

mam wrażenie marketingu szeptanego
to mylne wrażenie.

web-tools podoba mi się raport miesięczny w pdfie fajnie i przejrzyście jest to pokazane.

brakuje tylko wyboru dokładnego przedziału czasowego np. od 10 stycznia do 25, chyba że tego nie widzę?

i brakuje mi jeszcze sprawdzania co 24h każdej frazy, czy jest to możliwe? bo u mnie jest pokazane co 2-3 dni

obecnie posiadam darmową wersje i ustawiłem 10 fraz, ale jeżeli jest to możliwe aby co 24h było sprawdzane to chętnie zapłacę.

Ogólnie jest mi to potrzebne do stworzenia ciekawych wykresów i tabel pozycjonowania aby ładnie i przejrzyście to wyglądało.

web-tools testuje, na inne niestety brak czasu ale jeżeli ktoś poleci coś konkretnego z fajnie przedstawionymi postępami, raportami to chętnie się przyjrze.

Proszę o odpowiedź do moich pytań w tym poście odnośnie web-tools.

; ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności