Skocz do zawartości

Zaplecze najwyższej jakości

Leszczu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Moim zdaniem bardzo dużo. Wolałbym zaplecze z wysokim pr niż tak ładnie wizualnie wykonane

Piszesz takie mądrości a nawet nie przeanalizowałeś tych domen pod kątem seo, jak stare są domeny, czy dobrze podlinkowane, czy treść unikalna. Tylko spojrzałeś na PR i wygląd. Gratuluję.

@Leszczu ma racje, w dobie samo generujących sie śmietników xrumerów i seobohaterów zaplecze które udaje wartościową stronkę jest godne pochwały.

Sam ostatnio udałem sie na rekonesans do agencji seo która otworzyła biuro na moim osiedlu. w firmie 3 ludków pracowicie klepało w laptopach a Pan prezes czuwał nad firma w swoim biurze. Po krótkiej rozmowie z prezesem zostałem przygwoźdzony twierdzeniem ze nie używają automatów tylko katalogują ręcznie i budują wysokiej jakości zaplecze.

W domu odpaliłem magiczne narzędzie i zobaczyłem ich super zaplecze https://bliskoidaleko.blox.pl/html

Przykłady leszcza trzeba pochwalać, komuś chciało się przysiąść i stworzyć wartościową stronkę a nie nacisnąć start i patrzyć ile śmietników na minutę stawia mój super SEO program pisany pod zamówienie.

Ps.

Ocztywiście nikt nie jest naiwny i nie wierzę ,że nie korzystaja z całego arsenału SEO

Dla uściślenia dodam, że strony nie są moje, ale postanowiłem się podzielić znaleziskiem bo uważam, że to coś wniesie do tematu. Czegoś takiego nie trzeba się wstydzić a jak widać i "samo się" propaguje :)

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Ładne stronki. Od jakiegoś czasu sam staram się stawiać na jakość i ma to swoje korzyści. Już nie raz zdarzała mi się, że strona zapleczowa nagle stawała się tą główną z uwagi na to jaki ruch zgarniała i jak chętnie ludzie ją czytali/komentowali.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Chciałem jeszcze napisać, że o ile tutaj sprawa do zrobienia zaplecza jest prosta - sklep sprzedaje ciuchy, buty, dodatki powiązane bardzo sztywno z tematyką muzyczną - żaden problem zrobić 30 fansitów dla zespołów jako zaplecze + fora itp, to czasem bywają branże trudne do wykonania merytorycznego zaplecza ale wtedy ( w większości ) są to branże niszowe, proste dla seo.

Jednakże - dodam na koniec - stworzenie dobrego, tj. przemyślanego zaplecza, dla ludzi - to sztuka.

W dobie automatyzacji, spamcontentu, zachwycania się szybkością generowania stron a potem strachu przed banem i straty kasy znaczenie zaczyna nabierać jakość. Wracamy do korzeni.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Sam ostatnio udałem sie na rekonesans do agencji seo która otworzyła biuro na moim osiedlu. (...)

W domu odpaliłem magiczne narzędzie i zobaczyłem ich super zaplecze ***

Z ciekawości kliknąłem "Firany zasłony" w menu po lewej, a następnie "Szlachetne materiały"

i mamy: ***

Padłem, gdy zobaczyłem anchor w preclu :D

W domu odpaliłem magiczne narzędzie i zobaczyłem ich super zaplecze ...

Chcesz zabłysnąc? Wypie...dalaj koleś stąd na forum googla. Tam jest miejsce dla podpier...dalaczy. Czy naprawdę nie ma tu modów. Ile mozna pisać o tym, że czyjegoś zaplecza się nie upublicznia?

W domu odpaliłem magiczne narzędzie i zobaczyłem ich super zaplecze ...

Chcesz zabłysnąc? Wypie...dalaj koleś stąd na forum googla. Tam jest miejsce dla podpier...dalaczy. Czy naprawdę nie ma tu modów. Ile mozna pisać o tym, że czyjegoś zaplecza się nie upublicznia?

Dziecko neostrady - widze ze tylko po kablu jestes kozak, w spotkaniu w 4 oczy to bys pewnie słowa nie wydusił

Mam nadzieje ze moderator szybko wytnie twoj post aby utrzymac ogolny poziom dyskusji

Mała rada, zacznij synku czytac ze zrozumieniem, słowo pisane naprawde nie gryzie

W domu odpaliłem magiczne narzędzie i zobaczyłem ich super zaplecze ...........

BTW parę lat temu przeglądałem zaplecze tej firmy i mieli bardzo dużo przejętych blogów na różnych, polskich platformach blogowych i tak na prawdę po dzień dzisiejszy nie wiem, czy odkupowali te blogi od "pokemonów" czy był jakiś magiczny sposób odnalezienia skasowanych blogów i zarejestrowanie ich pod ta samą nazwą. Wszystkie mały kupę naturalnych linków (w większości od innych pokemonowych blogów), ale PR4 to był standard. W blogspocie blokowali adresy skasowanych blogów, w Polsce nie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności