Skocz do zawartości

Potrzebuję skrypty Generator Meta Tag, PageRank itp działający pod Wordpress.

Linkowisko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Nie jestem programistą. Poszperałem trochę w sieci, znalazłem skrypty do generowania Meta Tagów, jednak nie znalazłem rozwiązania, które działałoby poprawnie bez ingerencji w kod.

Poszukuję na stronę Wordpressa skrypty kilku funkcji, które wykonywałyby się bez problemu na stronach Wordpressa z włączoną obsługą PHP.

1. Generator Meta Tag - użytkownik wpisuje pozycje, wciska generuj i dostaje wynik do skopiowania na swoją stronę.

2. Sprawdzanie Page Rank - Wpisuje adres, dostaje wynik.

3. Link Popularity - najchętniej jak najwięcej wyników coś w stylu: https://moje-seo.pl/forum.optymalizacja.com.

4. Ranking Google i inne - sprawdzenie pozycji strony w wyszukiwarkach (google, bing, yahoo itp) dla słowa kluczowego.

Jeśli Ktoś posiada gotowe rozwiązania, lub jest w stanie przygotować mi płatnie, lub bez... Proszę o kontakt i ofertę. Odwdzięczę się za pomoc.

Pozdrawiam Serdecznie!

Piotrek

Linkowisko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności