Skocz do zawartości

[Sprzedam] Sklep Internetowy! Możliwe wysokie zarobki.

kajzur

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry!

Mam do zaoferowania pełny serwis https://produktyfm.info - czyli domenę (cesja), skrypt (napisany na frameworku, pełnoprawny autorski sklep), grafikę, fanpage na facebooku oraz mini instrukcję obsługi sklepu czyli małe przeszkolenie. Rozpatrzę każdą ofertę cenową!

Strona istnieje w Google ponad pół roku. Wygenerowała mi zyski w ramach FM Group. Jeśli ktoś jest dystrybutorem to wie jak taka strona może mu podwoić a nawet potroić dochody! Jeśli nie jesteś dystrybutorem - napisz na a otrzymasz mateirały które przeprowadzą Cię przez sposoby zarabiania dokładnie.

Możesz zarabiać na niej na 4 sposoby...

• Sprzedając reklamę. Np. bannerową.
  • Sprzedając linki pozycjonujące. Duży site.
  • Sprzedawać perfumy, produkty będąc dystrybutorem FM Group.
  • Werbować innych do swojej struktury!

Nie sądzę bym musiał pisać więcej - osoby które myślą przedsiębiorczo już w tym momencie widzą potencjał projektu.

Na ten moment domena posiada:

• Page Rank 2
  • Alexa Ranking 6683371
  • Około 557 wyników. To duży site jak na Sklep Internetowy.

Sprzedaję również całą bazę danych którą budowałem naprawdę długo. Kilka produktów jest nie aktualnych, ale strona posiada interfejs który pomoże zaaktualizować te kilka rekordów.

Strona nie posiada jakiegoś dużego ruchu, trzeba ją pozycjonować. Można ją też wykorzystać do lepszego zarządzania zamówieniami.

Pokrótce opowiem jak to wygląda...

Użytkownik wchodzi na stronę. Widzi ładną graficznie witrynę. Zaczyna przeglądać produkty. Wybiera powiedzmy 2, dodając je do koszyka. Następnie ma możliwość albo kupna tych produktów po cenach katalogowych (zarabiasz prowizją) lub może też zapisać się jako Odbiorca (masz kolejną osobę w swojej strukturze). Prócz tego jest też dział "Współpracuj z nami" gdzie możesz rekturować osób jako Dystrybutorów do swojej struktury.

Prowizja to około 40%. Jest to dość dużo i gwarantuje nawet przy średnim obrocie produktami całkiem dobre dochody. Do tych dochodów dochodzą pieniądzę płynące z ludzi z Twojej struktury. Czyli te które dostajesz w punktów, które, defacto, naliczane są z każdym zakupem. Nie musisz martwić sie zaopatrzeniem - zaopatrzenie gwarantuje firma FM Group.

Dlaczego ja zatem rezygnuje z tej strony? Najprosza odpowiedź - postanawiam być jako Odbiorca w FMie tylko. Dlatego strona przestaje być mi potrzebna. Napracowałem się nad nią i teraz wystawiam tutaj.

Jestem właścicielem tej strony.

Oferty cenowe proszę kierować na adres 9fc93966a45b965f2c683747e9d2b274.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności