Skocz do zawartości

Czy bez zaplecza można odnosić sukcesy w branży SEO

Rekomendowane odpowiedzi

@unnamed mam na myśli sytuację w której twórca jest także pozycjonerem. Jak tak to raczej nie sprzeda wersji "ulepszonej", która jest skuteczniejsza niż to co ma w ofercie. Wiele razy pisałem swoje pomysły na dodatki, które podniosłyby skuteczność ale żadnego nie wprowadzono tylko np "implementacja seokatalogów". Skupiałem się na unikatowości tekstu i jej generacji, ale odzew był zerowy, no to doszedłem do takiego wniosku jaki napisałem powyżej. To nie musi być oczywiście norma.

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co z tego , że ktoś ma kupę programów (mogą być nawet aktualizowane co godzinę) jak nie potrafi z nich skorzystać ? Programy pomocne w SEO same z siebie nic nie zrobią, najważniejsze jest wykorzystanie ich z głową ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co za bzdury tu piszecie że się nie da pozycjonować bez zaplecza?

Pozycjonowanie - to słowo jest banalne i wystarczy sam xRumer nawet bez modów :P

Można by tylko było trochę po spekulować czy wszystko się da zrobić xR ale jeśli by dobrać odpowiednie proporcje linków to jest taka szansa. Ale jeszcze raz powtórzę można każdą polską frazę / słowo wbić w TOP bez używania własnego zaplecza - amen

Tak, a na jak długo takie pozycjonowanie jest skuteczne ? Na miesąc ?

Za pomocą XR nigdy nie zbudujesz pozycji, a tym bardziej rozpoznawalnej marki. Dopiero po ok. roku czasu zaczynają się pojawiać naturalne linki z forów internetowych roznoszone przez przypadkowe osoby, a ty tymi swoimi metodami co najwyżej możesz zarobić pare złotych.

Gdyby pozycjonowanie było takie banalne, to w tym momencie zyski liczyłbyś w milionach złotych i to miesięcznie, a nie sprzedawałbyś jakieś gówni... szkolenia za pare złotych

Jak i tego, że po interlokutorze ślad zaginął .... :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z głową tak ale i tak obstaję przy tym że niektóre funkcje zostawiane są tylko dla siebie.

brak rozwoju softa, aktualizacji baz czy spadek skutecznosci oznacza odejcie klientow do konkurencji i to daje gwarancje ze jesli chca utrzymac klienta to musza mu zaoferowc produkt na najwyzszym poziomie ciagle aktulizowany. Piszesz ze zostawiaja dla siebie jakies okienka, mi sie wydaje ze nie bo po co. Moim zdaniem bardziej nastawiaja sie na wplyw z licencji niz z pozycjonowania.

Najwazniejsza rzecza jest to ze budujesz realne linki do strony swojej lub klienta, klient placi i widzi linki a nie tylko efekt uzyskania wyniku poprzez 301.

Nawet nie zauważyłem, że to taki stary temat

właściwie tak stary jak Twój nick ;)

żeby nie powiedzieć, że starszy :P

Właśnie co się z nim stało

https://www.forum.opt...45#entry1294542

...czujny jak zawsze :)

a w kwestii zaplecza? nic się nie zmieniło. nie jest konieczne, jednakże jest łatwiej za jego pomocą zarządzać procesami, niż wyłącznie linkami na cudzych projektach.

dymna.jpg

podpowiedzcie jakie duże powinno być zaplecze, na początek 50/60 stron na różnych ip? 100/200 a może tysiąc wiadomo że czym więcej tym lepiej ale nie każdego stać na duże zaplecze

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

50/60 stron na różnych ip

skąd to różne IP jako pewnik?

a wielkość zależy od tego, co chcesz tym zapleczem osiągnąć

inne będzie dla fraz z górnej półki, inne do robienia średnich i łatwych fraz, a zupełnie inne do robienia punktów w swlach

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności