Skocz do zawartości

[zlecę] założenie kont adwords

panoramiks

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

zlecę załozenie kont adwords (ponieważ google blokuje moje konta wszystkie)

Praca polega na :

założeniu konta

wrzuceniu kampanii

wbiciu kuponu adwords

jak kampania ruszy przekazywane zostają mi dane do logowania a ja wyplacam kasę

MOGĄ ZGŁASZAĆ SIĘ TEŻ OSOBY KTÓRE PROWADZĄ KAMPANIE NA POLSKICH KUPONACH

INTERESUJE MNIE STALA WSPÓŁPRACA

Proszę o swoje propozucje za wykonanie takiej usługi na nr gg 38057631

Domniemam, że tworzysz konta adwords i na każdym uruchamiasz kupon adwords. Jeśli robisz tak dla swoich stron, czy strony www to łamiesz zasady dotyczące korzystania z kuponów adwords - przeczytaj.

Po drugie niszczysz takim działaniem rynek i poniekąd sam siebie. To, że Twoje konta są banowane to jedna z tych stron - nawet jeśli ktoś utworzy na swoim koncie MCK konta dla Ciebie to jeśli google powiąże ważne dla niego fakty to i tak te konta zostaną zbanowane.

Drugą rzeczą jest to, że zawyżasz stawki za kliknięcie co psuje rynek. Twoi konkurenci automatycznie również podwyższają stawki, które idą irracjonalnie wysoko co również ma wpływ na Twoje kampanie.

• 1 miesiąc temu...
INTERESUJE MNIE STALA WSPÓŁPRACA

Proszę o swoje propozucje za wykonanie takiej usługi na nr gg 38057631

to nie jest współpraca to jest kanciarstwo ...

Mam jedno pytanie, czy kampanię można zasilić tylko i wyłączeni za pomocą karty kredytowej?

można przelewami

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

sorrow dobrze by było dodatkowo podać regulamin dotyczacy promocji tych kuponów...

Nie napisałes, że może uzyskać 100 zł dodatkowo po kontakcie z supportem adwords....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności