Skocz do zawartości

Czemu oni są TOP1 a ja TOP4?

k0l3c

Rekomendowane odpowiedzi

Co za rozumowanie. Założyłem temat jako ciekawostkę i podkreśliłem, że mnie ten fakt tylko zastanawia i chciałem poznać opinię innych.

Nie zależy mi na przeskoczeniu na te słowa, ponieważ na te, które się dla mnie liczą mam zadowalające miejsca.

Ale przychodzi gitarzysta, który jest mistrzem JediSEO i jedzie wszystkich od dzieci donków :)

Nie, nie mam żadnych donków. Linkuję ręcznie i czasem wspieram to Seomatikiem aby przyspieszyć efekt, później się go wyłącza i walczy o utrzymanie pozycji.

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Popraw sajta tzn:

- wywal z TITLE keye bo jest ich trochę za dużo

- wywali linki ze stopki (masz 6 linków wychodzących )

- zmniejsz ilość tekstu w znaczniku h1 bo jest trochę za dużo

- nie powtarzaj h1 na stronie, staraj się używać tylko raz

- dodaj h1 na pozostałych stronach tylko pamiętaj aby były unikalne

- masz tylko 1x na stronie to słowo kluczowe na którym jesteś za konkrecją (dodaj go jeszcze 1 albo 2)

a na koniec popraw kod bo się nie validuje poprawnie

Odnośnie "D a n o n k ó w" (tym razem bez literówki), widać kto jaki poziom prezentuje :rolleyes:

Dzięki monterek za wskazówki. Zastosuję je gdy będę miał motywację do tego projektu, bo na razie mam go dosyć ;)

A z tym validowaniem, to muszę poczytać, bo kiedyś spawdzałem swoje kody i pamiętam, że często kazał mi np. <body> wywalić, czy "/" przy br`kach itd.

Czego nie do końca nie rozumiem, bo body to raczej stały element w HTML`u.

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Dzięki monterek za wskazówki. Zastosuję je gdy będę miał motywację do tego projektu, bo na razie mam go dosyć :)

A z tym validowaniem, to muszę poczytać, bo kiedyś spawdzałem swoje kody i pamiętam, że często kazał mi np. <body> wywalić, czy "/" przy br`kach itd.

Czego nie do końca nie rozumiem, bo body to raczej stały element w HTML`u.

odnośnie wywalania body popatrz co masz przed body źle: )

więcej nie podpowiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności