Skocz do zawartości

Stronnicowo

wendaboj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

miałem domenę, która leżała bezużytecznie jakiś czas i postanowiłem coś z nią zrobić.

Stworzyłem mini katalog stron na skrypcie dotclear. Nie chcę, żeby był on zaraz spamowany tylko by była to prosta wartościowa strona, dlatego nie podaję danych do rejestracji. Jeżeli chcesz dodać tu swoją stronę to prześlij mi na PW opis strony i dane (adres, link itp.).

Co oczekuję od wpisu ?

- opis logiczny, dla ludzi, bez mieszarek i kopiowania

- nie ma minimum ale zalecane tak 300-500 znaków

- max 1 link w treści

- dobre strony z opisem i zdjęciem mają szansę na kategorię "premiowany"

Adres strony: stronnicowo.pl

Pozdrawiam

Jeżeli chcesz dodać tu swoją stronę to prześlij mi na PW opis strony i dane (adres, link itp.).

Łoj łoj, w ten sposób, to nie wiem jak się ten katalog będzie rozwijał.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Jeżeli chcesz dodać tu swoją stronę to prześlij mi na PW opis strony i dane (adres, link itp.).

Łoj łoj, w ten sposób, to nie wiem jak się ten katalog będzie rozwijał.

Dodałbym możliwość dodawania stron przez innych użytkowników ale mając doświadczenie już z katalogami i ze śmieciami jakie tam są wrzucane oraz czasem jaki potrzebuję przeznaczyć na moderację to zdecydowałem, że nie można dodawać czego się chce. Będą tylko wartościowe strony z normalnymi opisami dla ludzi a nie zlepką słów.

Katalog ten udostępniam darmowo i każdy zdecyduje sam czy chce czy nie dodać swoją stronę.

Pozdrawiam

Witam. Pomysł dość oryginalny i mnie osobiście takie rozwiązanie nie przeszkadza - jeśli komuś zależy na liinku z wartościowego katalogu, w którym nie ma śmieci to naskrobie text i go wyśle na PW bez zbędnego marudzenia. Umieść jednak gdzieś w widocznym miejscu info w jaki sposób należy dodać stronę do katalogu - jak ktoś wejdzie z wyszukiwarki to zgłupieje, bo nie wie jak dodać stronę... Druga sprawa - nowe wątki pojawiają się w tym dziale bardzo często i za jakiś czas tylko nieliczni użytkownicy będą sporadycznie odwiedzać ten wątek i będziesz mieć jeden nowy wpis na miesiąc...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności